«Να σωπάσουμε και...» - Ο Αρναούτογλου συγκινεί με το μήνυμά του για τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών

Η στήριξη του είναι ολοφάνερη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να σωπάσουμε και...» - Ο Αρναούτογλου συγκινεί με το μήνυμά του για τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφο και της οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και με αφορμή τις δυσκολίες που εξήγησε ότι αντιμετώπισαν ως ομοφυλόφιλο ζευγάρι να υιοθετήσουν παιδί, ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη επάνω στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ως πατέρας και ο ίδιος μπορεί να κατανοήσει όλα τα συναισθήματα του να έχεις ένα παιδί και τον ρόλο που αυτό παίζει στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς οφείλει να γίνεται προτεραιότητά του. Βλέποντας και όσα συμβαίνουν με την τραγωδία στην Πάτρα και τα άτυχα κορίτσια, ο Γρηγόρης τόνισε πως καμία σχέση δεν θεωρεί ότι έχει η ομοφυλοφιλία, εν τέλει, με την ευτυχία ενός παιδιού.

Οι συγκινητιές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

«Μετά από όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό -ξέρεις για ποια ιστορία μιλάω, αυτή που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο, προχτές ακούσαμε κάτι άλλο- λέω ποιος είναι αυτός που θα υπογράψει ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνο σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες είναι ευτυχισμένα;

Αν μου δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, ότι δεν θα τα πειράξει κανείς, δεν θα ασκηθεί βία τότε να πει την άποψή του (για τις ομόφυλες οικογένειες). Αλλιώς καλύτερα να σωπάσουμε και να δούμε το αποτέλεσμα πώς μεγαλώνουν τα παιδιά από κάθε οικογένεια», είπε ο παρουσιαστής.

Είναι 15 χρόνια μαζί - Φωτογραφίες του γιατρού συντρόφου του Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους make up artits της Ελλάδας και να γνωρίζει πολύ κόσμο, ωστόσο, κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί στο προφίλ του στο Instagram να μοιράζεται διάφορες στιγμές του, ωστόσο, σπάνια μιλάει για αυτές.

Ο make up artist λοιπόν, διατηρεί εδώ και 15 χρόνια σχέση με πολύ γνωστό και μαζί έχουν αποκτήσει τα δυο παιδάκια τους - δείτε φωτογραφία. Μάλιστα, νονά τους είναι η Ελένη Φουρέιρα που είναι και κολλητή του φίλη.

Ο σύντροφος του Παντελή Τουτουντζή με τον οποίο είναι μαζί 15 χρόνια είναι γιατρός στο επάγγελμα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του.