Τάκης Γιαννούτσος: «Ως μπαμπάς με χαρακτηρίζει...» - Ο σχολιαστής εξομολογείται για την οικογένειά του

Είναι η φωνή του Κάτι Ξαναψήνεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάκης Γιαννούτσος: «Ως μπαμπάς με χαρακτηρίζει...» - Ο σχολιαστής εξομολογείται για την οικογένειά του

Ο Τάκης Γιαννούτσος, ο πολυαγαπημένος σχολιαστής της εκπομπής "Κάτι Ξαναψήνεται", το οποίο, όμως, απ΄ότι φαίνεται δεν θα συνεχιστεί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μαμά δες και προχώρησε σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τους δύο γάμους και τα παιδιά του.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν είναι ένας συνηθισμένος μπαμπάς και πως του αρέσει ακόμα να πηγαίνει σε συναυλίες και δρώμενα που πολλοί πιθανόν να θεωρούν πως ένας γονιός μετά από κάποια στιγμή δεν θα έπρεπε να ασχολείται και να παρακολουθεί. Μετά από κάθε παιδί η εμπειρία του γονιού διέφερε και η εμπειρία του μεγάλωνε, ενώ όσον αφορα το διαζύγιό του, ο σχολιαστής τόνισε πως του κόστισε πολύ.

Οι δηλώσεις του Τάκη Γιαννούτσου για την προσωπική του ζωή

"Νομίζω ως μπαμπάς με χαρακτηρίζει ότι και στην υπόλοιπη ζωή μου, που είναι λίγο διαφορετική από μια main stream. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη; Εγώ χτυπιέμαι σε μια συναυλία στα 55 μου. Έγινα μπαμπάς στα 30 χρόνια, απέκτησα τον γιο μου και πολύ γρήγορα ακολούθησε η κόρη μου.

Το πρώτο παιδί, είναι το πρώτο παιδί. Που σε βρίσκει γεμάτο χαρά, εκπλήξεις. Στο δεύτερο έχεις την εμπειρία. Μπορώ να πω με ντροπή ότι στα δύο πρώτα παιδιά είχα όρεξη, γιατί άλλο να γίνεσαι γονιός στα 30 κι άλλο στα 40+, αντικειμενικά, βιολογικά δεν έχεις τις ίδιες δυνάμεις, ίδια κουράγια. Βέβαια το άλλο παιδί παίρνει άλλα πράγματα, που δεν είχαν τα άλλα", επισήμανε.

Με τον δεύτερο γάμο του ήρθε και το τρίτο παιδί, η κορούλα του, δήλωσε: «Εκεί είχα τη βοήθεια των άλλων παιδιών, που ήταν 10 και 8 ετών και την υποδέχθηκαν πολύ καλά. Ήταν πολύ ωραία παρέα, η μικρή ήταν η μασκότ μας».

Όσο για το διαζύγιο του, ο Τάκης Γιαννούτσος, έχει αναφέρει: «Το διαζύγιο είναι μια μίνι καταστροφή, ένα μεγάλο πένθος, διότι γκρεμίζονται τα όνειρά σου. Όμως εκεί δεν ήθελα με τίποτα να αφήσω πίσω τα παιδιά μου. Γιατί τα έκανα γιατί ήθελα παιδιά, δεν τα πήρα ως ένα gadget.

Ήμουν από την day one εκεί. Τα διάβαζα, τα τάιζα. Δεν υπήρξε αυτό το Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή... Έμενα Μαρούσι τα παιδιά Άλιμο και ήμουν κάθε μέρα εκεί. Δεν έχω χάσει παιδική γιορτή, παιδικό πάρτι..».

Τα σχόλια στο Twitter για το Κάτι Ξαναψήνεται

Στο επεισόδιο στις 21/3 του Κάτι Ξαναψήνεται είδαμε παλιούς παίκτες να κάνουν μία δεύτερη προσπάθεια για την νίκη και η μία επιστροφή έβαλε φωτιά στο Twitter, το οποίο δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία της συγκεκριμένης παίκτριας. Για άλλη φορά το Twitter "δίκασε", όπως έκανε και στην προηγούμενη περίπτωση ανειλικρίνειας.

Πρόκειται για την Ευτυχία, η οποία δηλώνει πως είναι 50 χρονών, αλλά το κοινό έχει άλλη άποψη και την εκφράζει με ξεκαρδιστικό τρόπο.

Τα ξεκαρδιστικά σχόλια στο Twitter για την Ευτυχία του Κάτι Ξαναψήνεται

Κάτι Ξαναψήνεται: Η κυρία Ευτυχία σχολιάζεται

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Ευτυχία σχολιάζεται στο Twitter

Σχολιασμός στο Twitter για το Κάτι Ξαναψήνεται

Κάτι Ξαναψήνεται: Το Twitter σχολιάζει

Το Twitter πήρε φωτιά

Κάτι Ξαναψήνεται: σχόλια για την Ευτυχία

Η Ευτυχία του Κάτι Ξαναψήνεται σχολιάζεται

Κάτι Ξαναψήνεται: Το Twitter πήρε φωτιά

Κάτι Ξαναψήνεται: Η ηλικία της Ευτυχίας

Η Ευτυχία του Κάτι Ψήνεται σχολιάζεται για την ηλικία της

Η Κυρία Ευτυχία του Κάτι Ξαναψήνεται