Σάκης Ρουβάς: Μεγαλώνει την οικογένειά του - Αυτό είναι το νέο της μέλος

Παιδιά υποδεχτείτε τον Baxter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς: Μεγαλώνει την οικογένειά του - Αυτό είναι το νέο της μέλος

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να έχουν ήδη τέσσερα παιδιά αλλά φαίνεται πως δεν σταματούν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, αυτή την φορά πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος, τον Baxter. Τα νέα γνωστοποίησε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά - Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και καθημερινά δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Ενώ αρκετές φορές μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την Κάτια και τα παιδιά τους.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς φίλους της το νέο μέλος που προστέθηκε στην όμορφη οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς, το απόγευμα της Τετάρτης 13/4 δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με το νέο τους σκυλάκι. Δεν είναι γνωστό φυσικά ότι το ζευγάρι τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, αφού το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά είναι γεμάτο από κατοικίδια.

Ελάχιστοι το θυμούνται - Πώς γνωρίστηκε η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά

Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με 4 παιδιά. Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο -δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχουν- μπορεί να έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο να κάνουν πράγματα όλοι μαζί.

Μάλιστα, πολλοί δεν θυμούνται πως, που και πότε γνωρίστηκε η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς και πώς κατέληξαν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, η Κάτια Ζυγούλη γνώρισε τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο σύντομα έγιναν ζευγάρι. Λίγα χρόνια αργότερα, απέκτησαν τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία (γενν. 2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (γενν. 15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (γενν. 3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (γενν. 21 Απριλίου 2016). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη. Μάλιστα, ένα νέο μέλος πρόσφατα ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Πώς γνωρίστηκε η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά