«Τα χρωστάω όλα σε εκείνον» - Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του MadClip

Στα χνάρια του αδερφού της η Άσπα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τα χρωστάω όλα σε εκείνον» - Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του MadClip

Στο στούντιο του My Radio 104,6 και καλεσμένη της Κατερίνας Ζαρίφη, βρέθηκε η Άσπα! Η αδερφή του MadClip είναι μία από τις πιο φρέσκες παρουσίες στο χώρο του τραγουδιού και η ανταπόκριση του κόσμου στο πρώτο της κομμάτι ήταν τεράστια!

Τα λόγια της Άσπας για τον MadClip

Η Άσπα μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της τραγούδι που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία αλλά και για τον αδικοχαμένο αδελφό της, Madclip, καθώς ανέφερε πως ήταν εκείνος που την επηρέασε και την έκανε να θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του οφείλει τα πάντα.

«Εννοείται πως από τον MadClip άρχισα να επηρεάζομαι. Εκείνος μου άνοιξε τον δρόμο και γι’ αυτό βρίσκομαι σήμερα εδώ. Τα οφείλω όλα σε εκείνον»

Χαμογελάει ξανά μετά τον θάνατο του Mad Clip η Αρετή - Αποκλειστικές φωτογραφίες από δημόσια έξοδό της

Λίγους μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του Mad Clip, η Αρετή, η επί χρόνια σύντροφός του, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Το βράδυ της Δευτέρας (11/4) λοιπόν, η νεαρή κοπέλα έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην εκδήλωση της Panik Records για την απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν. Εκεί συναντήθηκε με την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον νέο της σύντροφος μετά τον χωρισμό της από τον Mike, τον DJ Stephan.

H Αρετή δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον φωτογραφικό φακό και φρόντισε να απολαύσει την βραδιά μαζί με τους φίλους της.

Αρετή δημόσια έξοδοςΑρετή Mad Clip

TAGS