«Δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε...» - Ο Περικλής Κονδυλάτος για τον σάλο με τον Σεφερλή και το Super Mammy

Συμφωνείτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε...» - Ο Περικλής Κονδυλάτος για τον σάλο με τον Σεφερλή και το Super Mammy

Ο Περικλής Κονδυλάτος, για τον οποίο ξέσπασε ο Βαγγέλης Περρής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τον Μάρκο Σεφερλή και την νέα του εκπομπή Super Mammy που έχει προκαλέσει τεράστιο σούσουρο γύρω από τις απόψεις που προβάλει για την ομοφυλοφιλία, τις γυναίκες και τους βιασμούς.

Έτσι, λοιπόν, ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να κρίνει ποιοι είναι άξιοι για την κοινωνία που ζούμε και να προσβάλλει όσους δεν θεωρεί άξιους στο όνομα της τέχνης. Ο ίδιος προσπάθησε να παραμείνει ευγενικός και να εκφραστεί με ήρεμο τρόπο, χωρίς να είναι αγενής απέναντι στον Μάρκο Σεφερλή και το τηλεοπτικό του βήμα.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy

«Πρέπει να σεβόμαστε τη γυναίκα, τους γκέι, τους στρέιτ, τους αλλοδαπούς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος αξίζει να υπάρχει και κάποιος όχι. Ποιος θα κρίνει αν κάποιος πρέπει να υπάρχει ή όχι στην κοινωνία μας; Ο κύριος Σεφερλής; Για μένα μπορεί να μην αξίζει το πρόγραμμά του να υπάρχει, θα το σταματήσω;

Δεν λέω ότι δεν αξίζει, δεν θέλω να παραφραστεί αυτό αλλά δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε κάποιους ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το πρόβλημα τους είναι ομοφοβικό» - Τα είπε έξω από τα δόντια

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές, η φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη, ως Ιησούς Χρηστός σε γνωστό περιοδικό, με πολλούς από τους ανθρώπους της τηλεόρασης αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου να τοποθετούνται επί του θέματος και να λένε την άποψη τους.

Στο Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 15/3, μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, ο οποίος είχε σχεδιάσει και τα κοσμήματα για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη, και είπε τα πράγματα όπως τα βλέπει εκείνος από τη δική του οπτική γωνία για το συγκεκριμένο θέμα που έχει απασχολήσει πολλούς και συνεχίζει.

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το concept της φωτογράφισης, γιατί τα κοσμήματα αυτά τα έχω φτιάξει εδώ και πολλά χρόνια. Πριν 10 χρόνια είχαμε κάνει ένα ολόκληρο σόου με θρησκευτικά κοσμήματα και δεν είπε κανείς τίποτα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το πρόβλημα της εκκλησίας και αυτών των θρησκόληπτων δεν είναι ότι φοράει ο Καναράκης κοσμήματα με τη μορφή του Χριστού. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι ένα αντρικό πρότυπο που τους αρέσει. Το πρόβλημά τους λοιπόν είναι ομοφοβικό και όχι θρησκευτικό».