Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν μπορείς να κάνεις outing για κάποιον άλλο!» - Ξέσπασε ο Περρής κατά του Κονδυλάτου

«Δεν του έχει δώσει το περιθώριο να...»

«Δεν μπορείς να κάνεις outing για κάποιον άλλο!» - Ξέσπασε ο Περρής κατά του Κονδυλάτου
News 15.03.2022 15:02
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Περικλής Κονδυλάτος έπειτα από δηλώσεις του στον αέρα του Πρωινού, την Τρίτη 15/3, σχετικά με τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη, έκανε πυρ και μανία από ότι φαίνεται τον Βαγγέλη Περρή. Όλα ξεκίνησαν από το σάλο που έχει δημιουργηθεί αυτές τις μέρες από τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, και έτσι ο σχεδιαστής βγήκε και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασαν λίγο αργότερα τις δηλώσεις αυτές, με τον πρώτο να παίρνει για τα καλά τον λόγο και να απαντά πως ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε χωρίς να έχει πάρει τη συγκατάθεση κανενός και χωρίς να έχει το δικαίωμα, outing, για ένα άλλο άτομο.

Η αιχμηρή απάντηση του Βαγγέλη Περρή σχετικά με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Είπε ότι δεν είναι αρκετά άντρας σύμφωνα με τα πρότυπα που κάποιοι θα ήθελαν», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή να παίρνει τον λόγο και ανέφερε τα εξής:

«Μπαίνει ένα παράγοντας που δεν έχει μπει από κανέναν και τον βάζει μόνος του ο κ. Κονδυλάτος, προσδιορίζοντας τις επιλογές του μοντέλου που δεν έχει τεθεί από τον ίδιο. Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι μια υπόθεση και να κάνεις outing για ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα. Αυτό ακριβώς κάνει αυτή τη στιγμή ο κ. Κονδυλάτος, μιλάει για τη σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου που δεν του έχει δώσει το περιθώριο να τοποθετηθεί για εκείνον. Αναλαμβάνει να κάνει outing για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν του έχει δώσει το περιθώριο ότι εσύ θα μιλήσεις για μένα, για τη σεξουαλικότητά μου ή για οτιδήποτε άλλο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής συγκρούεται με το Πρωινό

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος με σκοπό να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις που έκανε για το ελληνικό #metoo, οι οποίες έφεραν πολλές αντιδράσεις από τα κανάλια και τα social media. Ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να τσακωθεί με την Φαίη Σκορδά στο πλατό.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε αμέσως τις ερωτήσεις για το γεγονός αυτό, λέγοντας: «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις και συνέχεια και δεν κάθεσαι να το στρογγυλέψεις, να το σκεφτείς και να το μαλακώσεις».

Τότε ο σχεδιαστής απάντησε: «Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα».

«Ναι, αλλά από τη μία λες αυτό και από την άλλη λες “πώς είναι δυνατόν να το θυμηθούν 300 άτομα;”» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είπα και γι’ αυτό, απλά δεν το βάλατε. Και δεν σας κατηγορώ» ανταπάντησε.

«Έδωσες συνέντευξη και μίλησες και σε άλλες εκπομπές… Γι’ αυτά που σχολιάστηκες ήταν και σε άλλες εκπομπές» πρόσθεσε η παορυσιάστρια με τον Περικλή Κονδυλάτο να αναφέρει: «Ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, στη δική σας εκπομπή ήθελα να έρθω γιατί με τη δική σας έγινε μία παρανόηση. Σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω καλά πόσο με έχετε στηρίξει».

«Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;» είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά συνεχίζοντας «Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι βλασφημία και έχει ευθύνη ο Παντελής Καναράκης»

Παντελής Καναράκης: Το περιοδικό αποσύρει την κυκλοφορία της φωτογραφίας - Το σχόλιο του Τσουρού

Share