«Ακούς ζευγάρια που βγαίνουν και λένε...» - Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη για τη σχέση του με την Κατερίνα Στικούδη

Σπάνιες κοινές δηλώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ακούς ζευγάρια που βγαίνουν και λένε...» - Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη για τη σχέση του με την Κατερίνα Στικούδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκαναν η Κατερίνα Στικούδη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση τους και εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος να διατυμπανίζει τον έρωτά τους.

Οι δυο τους πριν από μερικούς μήνες υποδέχθηκαν τον γιό τους, Βύρωνα, ο οποίος ήρθε να τους αλλάξει σημαντικά τη ζωή (δείτε εδώ σε ποιον από τους δύο μοιάζει το παιδί).

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη για την Κατερίνα Στικούδη

«Δεν είναι ωραίο να διατυμπανίζεις τον έρωτα δεξιά και αριστερά. Όταν ακούς ζευγάρια να βγαίνουν δεξιά και αριστερά και να λένε ότι είναι ερωτευμένοι, βλέπεις τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλά για την μητρότητα και αποκαλύπτει

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή Mega Star. Η γλυκιά μανούλα, μίλησε για το πως βιώνει μέχρι στιγμής τη μητρότητα αλλά και για την μακροχρόνια σχέση της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

«Ο ένας εμπνέει τον άλλο στα πάντα. Από τι θα μαγειρέψουμε μέχρι τι μουσική θα κάνουμε. Με αφήνει να κάνω ότι θέλω, δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ ή ότι πρέπει να πάρω μία άδεια για κάτι. Ο Βαγγέλης ήταν το κίνητρό μου για να γίνω τραγουδίστρια. Είναι ο μεγαλύτερός μου φαν» είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε: «Σαν μανούλα περνάς διάφορα στάδια αλλά δεν φαντάζεσαι ότι θα είναι τόσο έντονα. Αλλάζουν τα πράγματα, τα μωράκια μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Σου δίνει χαρά, σου δίνει δύναμη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω.

Αν υπάρχει σωστή επικοινωνία με το ζευγάρι και είναι δεμένο και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αυπνία, γκρίνια, κούραση, γιατί δεν είναι όλα ευχάριστα, τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα».