"Κόλαφος" η Ματίνα Ζάρα - «Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο Χούτο»

Οι δηλώσεις για τον πρώην σύντροφό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως από τότε δεν έχουν ξανά επικοινωνήσει ποτέ.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για το αν την ενοχλούσαν όσα γράφονταν για τη σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία, ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου.

Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά».

Έκανε 7 μήνες να ξεπεράσει τον Χούτο - Αυτός είναι ο σύντροφος της Ματίνας Ζάρα

Σαν βόμβα είχε "σκάσει" η είδηση πριν από 7 μήνες πως ο γάμος της Ματίνας Ζάρα με τον Λάμπρο Χούτο ματαιώθηκε. Οι δυο τους αναμφίβολα ήταν ένα αρκετά ταιριαστό ζευγάρι ωστόσο αποφάσισαν πως το καλύτερο και για τους δυο είναι να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να βρήκε ξανά τον έρωτά στα μάτια γνωστού μάνατζερ. Ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ο νέος έρωτας όπου η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό.

Μάλιστα, η αφορμή στάθηκε η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Θοδωρή Φέρρη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο τα όσα γράφονται για την προσωπική τους ζωή.

. Χρήστος Βαρδάλος