Ξέσπασε η Μαρία Ιωαννίδου: «Μην με βάζετε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια…»

Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τις διαγραφές ηθοποιών από το ΣΕΗ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μαρία Ιωαννίδου: «Μην με βάζετε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια…»

Το πρωί της Παρασκευής 15/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα η Μαρία Ιωαννίδου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως έχει αφήσει μέρος της περιουσίας της στα ζώα με διαθήκη που έχει κάνει καθώς υπεραγαπά το σκυλάκι της.

Από την άλλη δεν δίστασε να αντιδράσει όταν την ρώτησαν για τη διαγραφή Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη από το ΣΕΗ καθώς οι εξελίξεις σχετικά με το κίνημα #metoo είναι καταιγιστικές αφού συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Το θέατρο λεκιάστηκε με το metoo και...» - Αιχμηρές οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου on air

Καλεσμένη στο πλατό του Όλα Γκουντ βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, το απόγευμα της Κυριακής 20/3, και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να μασάει τα λόγια της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα των ημερών, δηλαδή τις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, και έδωσε τη δική της τοποθέτηση πάνω στην κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση».

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση».

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε. Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο» είπε κλείνοντας το θέμα.