«Χέ@@@κα και να με λογοκρίνουν για...» - "Κόλαφος" οι νέες δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη

«Χιλιάδες φορές έχω τσακωθεί για τα ζώα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Χέ@@@κα και να με λογοκρίνουν για...» -

Στην κάμερα του Breakfast at Star έκανε δηλώσεις η αγαπητή στο κοινό Τζόυς Ευείδη, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 15/4 στην εκπομπή. Η γνωστή ηθοποιός, με τον μοναδικό της όπως πάντα τρόπο, απάντησε για τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς εξαιτίας της αγάπης της για τα ζώα αλλά και για τον εθελοντισμό.

Οι δηλώσεις τις Τζόυς Ευείδη για όσους την κρίνουν

«Όποιος ασχολείται με τον εθελοντισμό και τα αδέσποτα πάντα φτάνει σε ακραίες καταστάσεις. Και να με λογοκρίνουν για την αγάπη μου στα ζώα χέστηκα να σου πω την αλήθεια. Είμαι από τους τρελούς που δεν με θέλουν και πολύ για παρέα στα social γιατί ανεβάζω σκυλιά γατιά και με σκυλοβαριούνται και αποχωρούν.

Χιλιάδες φορές έχω τσακωθεί για τα ζώα. Με έχουν βρίσει γιατί περπατάω με το σκυλί στον δρόμο!»

«Αυτό που είχαν είναι μία αρρώστια, μια...»

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η δημοφιλής και αξιαγάπητη Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για την αποβολή που έχει βιώσει, απάντησε μεταξύ άλλων, και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, των οποίων οι δίκες είναι σε εξέλιξη αυτό τον καιρό, λέγοντας πως έπεσε από τα σύννεφα με όλα αυτά.

Όσα ανέφερε η Τζόυς Ευείδη για Φιλιππίδη και Λίγνάδη

Συνεργαστήκατε ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Έχω κάνει μια ταινία, αλλά δεν την θυμάμαι γιατί δεν είχαμε σκηνές μαζί. Είναι από τους ανθρώπους που δεν τον ξέρω καθόλου. Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά, δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις ίδιες παρέες.

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη γνωριζόσασταν;

Ήμασταν συμμαθητές στο Εθνικό, έκτοτε δεν δουλέψαμε ποτέ. Αυτός ήταν στο Εθνικό, εγώ στο ελεύθερο θέατρο, δεν έτυχε ούτε ματιά να διασταυρώσουμε.

Φιλιππίδης και Λιγνάφης στο δικαστήριο

Φαντάζομαι περιμένετε την ετυμηγορία της δικαιοσύνης και για τους δύο;

Τι να πω, είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Άνθρωποι τόσο προικισμένοι, με τις καλύτερες προδιαγραφές να φτάνουν σε αυτά τα επίπεδα. Όλο αυτό οφείλεται στην κατάχρηση εξουσίας. Αυτό που είχαν είναι μια αρρώστια, μια ντόπα.

Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε μαζί τους;

Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά ούτε ο Φιλιππίδης, ούτε ο Λιγνάδης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι να δουλέψουν, αλλά ούτε να πάνε να δουν μια παράσταση. Δυστυχώς για το ταλέντο τους, τελείωσαν ως ηθοποιοί.