«Είχα φτάσει να είμαι...» - Ο Ηλίας Μαμαλάκης "λύνει" τη σιωπή του για την δύσκολη περίοδο που βίωσε

«Το στοιχείο του ριάλιτι και της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο στο Survivor»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα φτάσει να είμαι...» - Ο Ηλίας Μαμαλάκης

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το πρωί της Παρασκευής 15/4 παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του Happy Day και τη Όλγα Λαφαζάνη. Ο αγαπημένος σεφ, που πρόσφατα μίλησε και για την πρώτη σύζυγό του που έχει φύγει από τη ζωή, αναφέρθηκε στην επέμβαση που έκανε στο στομάχι του και από 132 κιλά έχασε τα 52!

Η αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό είναι εξαιρετικά κακό, δηλαδή κινούμουν πολύ δύσκολα και είχα μια βουλιμία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι. Έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα».

«Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ο εγκέφαλος πρέπει να πω ότι ήταν εγκέφαλος παχύσαρκου. Δηλαδή έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυριά, γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος του χοντρού, αλλά έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα».

«Έχω περιορίσει πάρα πολύ το κρέας στη ζωή μου χωρίς να έχω φιλοσοφική θεωρία για vegan ή vegeterian» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης. «Το στοιχείο του ριάλιτι και της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο στο Survivor. Δηλαδή βλέπουμε να τσακώνονται και να ευτελίζονται, εμένα δεν μου πάει σαν τηλεθεατή αυτό το πράγμα».

Ο παίκτης που ο Ηλίας Μαμαλάκης πιστεύει ότι θα βγει νικητής στο Masterchef 6

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο MasterChef και μάλιστα απάντησε και για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Για μένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον του MasterChef γιατί έχω και την εμπειρία του Top Chef. Συγκινήθηκα που πήγα γιατί θυμήθηκα εκείνη την εκπομπή. Τα σχόλια που έλαβα ήταν συγκινητικά. Όταν έπαιξε η εκπομπή εγώ ήμουν στην Περσία.

Ο Δημήτρης είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά. Από έναν άντρα που είναι ώριμος και πολύ καλός μάγειρας δεν το περιμένεις αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ένας υποψήφιος νικητής και ξαφνικά δείχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ άσχημος. Τι θα πει τοξικότητα; Ότι δηλητηριάζεις τον άλλον. Και στο σπίτι τους συμπεριφέρθηκε παράξενα. Σηκώθηκε να φύγει, έκανε ένα τρικ. Δε νομίζω πως θα είχα να κάνω κάποιον διάλογο μαζί του. Ας δει το βίντεο μόνος του, να δει τη συμπεριφορά του. Αυτόν έχω διακρίνει για νικητή. Είναι πολύ ικανός μάγειρας. Οι κριτές είναι αποστασιοποιημένοι από αυτή την ίντριγκα».