Αυτό είναι το σπίτι του συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

Ζει μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο και τον γιο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το σπίτι του συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη καθώς την φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του MEGA στην εκπομπή «Ελένη».

Ο ίδιος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον καλλιτεχνικό ρεπορτάζ καθώς έχει ταυτίσει το όνομά του με τις κριτικές ταινιών και τις συνεντεύξεις σε αστέρες του διεθνούς κινηματογραφικού στερεώματος.

Από την άλλη, ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν πως ο ίδιος για πάνω από 20 χρόνια είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Λιζάρδη (δείτε εδώ). Μάλιστα, μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο τον Ίωνα ο οποίος είναι 20 ετών.

Μάλιστα, ο γνωστός κριτικός είναι και ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από τις αναρτήσεις που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς το σπίτι τους έχει μια άκρως θεατράλε διακόσμηση. Μάλιστα, είναι κλασσικά διακοσμημένο και γεμάτο με βιβλία που φαίνεται πως ο ίδιος αγαπά ιδιαίτερα.

Το σπίτι του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Σπίτι Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

Φωτογραφία σπίτι Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Το εσωτερικό σπίτι του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου

«Ρώτησες για την προσωπική του ζωή;» - Το σχόλιο της Μενεγάκη για τη συνέντευξη του Μπισμπίκη στον Κουτσογιαννόπουλο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο Cosmote-Tv και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός μίλησε για την δουλειά των ονείρων του αλλά και για την παράσταση στην οποία συμμετέχει με τίτλο «Τα Κόκκινα Φανάρια».

Την συνάντηση των δύο αντρών σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/2 η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε πολλές απορίες ενώ θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την συνέντευξη του ηθοποιού αλλά και για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

«Ρώτησε κανείς τον Θοδωρή γιατί δεν μίλησε καθόλου για την προσωπική ζωή του Μπισμπίκη;», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής, με τον Κουτσογιαννόπουλο να αποκαλύπτει την πλάκα που του έκανε off camera ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε όταν του ανακοίνωσε πως θα πρέπει να μιλήσουν για την προσωπική του ζωή, η αντίδραση του ήταν επική λέγοντας ότι:

«Ακόμα και χωρίς να μιλήσει άμεσα για τα προσωπικά του, φάνηκε στην συμπεριφορά του, στον τρόπο με τον οποίο μου απάντησε πως δεν τον νοιάζει το γιατί έρχονται αυτή τη στιγμή οι θεατές στις παραστάσεις του, τον ενδιαφέρει που έρχονται τελικά».