Ήρθε σε αμηχανία η Ανθή Σαλαγκούδη on air - «Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ άβολα όλο αυτό»

«Απλά επειδή ένιωθα άβολα σε εκείνη την φάση, μετά αποφάσισα να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήρθε σε αμηχανία η Ανθή Σαλαγκούδη on air - «Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ άβολα όλο αυτό»

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 15/4 η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια σπάνια εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την περίοδο που αυτή ήρθε στο φως της επικαιρότητας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Νομίζω πως μια φορά δημοσιοποιήθηκε μια σχέση μου και μετά ένιωθα πολύ άβολα. Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ άβολα όλο αυτό. Οπότε μετά αποφάσισα να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή όσο περισσότερο μπορώ.

Δεν ξέρω πως να το πω… Δεν είμαι εγώ αυτό, δεν ένιωθα άνετα και δεν νιώθω άνετα με την δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής. Μπορεί αυτό να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Απλά επειδή ένιωθα άβολα σε εκείνη την φάση, μετά αποφάσισα να προστατεύσω όσο μπορώ την προσωπική μου ζωή. Νομίζω βεβαία ότι μια σχέση δεν τελειώνει για έναν τέτοιο λόγο. Πρέπει να είναι πολύ σαθρή για να τελειώσει για κάτι τέτοιο».

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη

«Δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να...» - Η Σαλαγκούδη αποκαλύπτει για την συντήρηση ωαρίων

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες», το απόγευμα του Σαββάτου 9/4. Η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε για ένα θέμα, που έχει κάνει η ίδια γνωστό για τον εαυτό και σίγουρα με τον τρόπο αυτό εμπνέει πολλές γυναίκες.

Η συντήρηση ωαρίων και η μελλοντική επιθυμία της να γίνει μητέρα είναι κάτι που την απασχολεί και για αυτό προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία και φυσικά μιλάει ανοιχτά για να δείξει πως νιώθει και ότι δεν αφορά σε θέμα ταμπού. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα δεν ήταν ενήμερη για τη διαδικασία και όλο αυτό το χρωστάει σε γνωστή παρουσιάστρια.

«Ήταν κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο ασφαλής για το μέλλον μου. Επειδή δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω μανούλα ή δεν έχουν υπάρξει οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια αναπαραγωγική επιλογή ΄στε να μπορείς να διατηρήσεις τα υγιή και πιο νεανικά ωάρια αν θελήσεις να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία».

«Το είχα ακούσει κάποια στιγμή όταν ήμουν πιο μικρή αλλά το άφησα. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μου το αναφέρει η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν δηλαδή αυτή που με έβαλε πιο έντονα σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό τον προβληματισμό ώσπου κάποια στιγμή το έκανε μια πολύ καλή μου φίλη και, επειδή το έζησα μαζί της, αποφάσισα πως πρέπει να το κάνω.»

«Πολλές κοπέλες μού έστειλαν μηνύματα ότι έχουν πρόβλημα ακόμα και με την οικογένεια τους και με ευχαριστούσαν που το δημοσιοποίησα. Κάτι τέτοιο να θεωρείται στις μέρες μας ταμπού… Ένιωσα πως αν μπορώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να σταματήσει να θεωρείται ταμπού, ήθελα να το κάνω» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.