Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ζήνας Κουτσελίνη στην Ρεγγίνα Μακέδου

Η λευχαιμία της "χτύπησε" ξανά την πόρτα.

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ζήνας Κουτσελίνη στην Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε συγκινήσει τους πάντες μέσα από τα social media όπου ήταν αρκετά ενεργή καθώς παρά το γεγονός ότι πάλευε με την ασθένειά της η ίδια είχε παλέψει με νύχια και με δόντια προκειμένου να κερδίσει την μάχη με την λευχαιμία. Ωστόσο, τα δυσάρεστα "έσκασαν" πάλι καθώς η συγκεκριμένη αρρώστια της χτύπησε πάλι την πόρτα.

Η πρώην παίκτρια του Dancing with the stars έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! αι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο.

Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον.

Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε». Έτσι λοιπόν, η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» θέλησε να στείλει στην ίδια το δικό της μήνυμα.

Το τρυφερό μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη στην Ρεγγίνα Μακέδου

«Είμαι βαθιά συγκινημένη» - Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Η Ρεγγίνα Μακέδου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο καταπολεμώντας την ασθένεια του καρκίνου. Την στήριξη όλων έχει μαζί της, όπως είχαν δηλώσει και οι κριτές στο χορευτικό σόου DWTS. Λίγες ώρες νωρίτερα, αφού επικοινώνησε με τους γιατρούς έμαθε κάποια ευχάριστα νέα και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Αυτή τη χαρά θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποια είναι ακριβώς η ευχάριστη είδηση.

«Χτες πήρα τα ωραιότερα νέα που θα μπορούσα να πάρω Είμαι βαθιά συγκινημένη και σύντομα θα σας τα πω. Με τα νέα αυτά όμως έφτιαξε η ψυχολογία μου .πρέπει να ετοιμάσω το σώμα και το πνεύμα μου για αυτό που έρχεται δεν μπορώ να κάνω πολλά αφού η κόπωση είναι τεράστια όμως λίγες ασκήσεις καθιστή μπόρεσα και η διάθεση μου ανέβηκε αμέσως.

Να θυμάστε ότι η σωματική άσκηση πάντα φτιάχνει τη διάθεση. Ψυχή και σώμα είναι ένα να σας προσέχετε. Γίνε δότης μυελού σήμερα !!!!!!!!!!!!!!», έγραψε η ίδια.