«Δεν νομίζω να έχει πει κανείς στην κόρη μου...» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τη ζωή του

Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες στην καριέρα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν νομίζω να έχει πει κανείς στην κόρη μου...» - Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τη ζωή του

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, πάντα αποκαλυπτικός και ειλικρινείς, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη την Παρασκευή 15/4. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον κοινωνικό ρατσισμό που βίωσε σε πολύ μικρή ηλικία, για τους γονείς του που ήταν κωφοί και για τη μεγαλύτερη αγάπη του που είναι η κόρη του, Ελεονώρα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη στην Ελένη

«Ισορροπώ ανάμεσα στην ευτυχία της καθημερινότητας μου και όλη αυτή τη μιζέρια που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος. «Στην οικογένεια μου ήμασταν μαγικά! Πλούσιοι σε συναισθήματα. Κατάλαβα ότι η μάνα μου είναι αναλφάβητη στη Γ’ δημοτικού».

Ο τραγουδιστής έχει εκδώσει στην Ευρώπη 10 δίσκους και έναν διπλό στην Αμερική και πρωτοεμφανίστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο σε πολύ μικρή ηλικία. Επισημαίνει επίσης πως αυτό που τον εκφράζει περισσότερο απ’ όσα έχει κάνει στη ζωή του είναι η κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Δε νομίζω να έχει πει στην κόρη μου κανένας περισσότερες φορές «σ ‘αγαπώ» από μένα» συμπληρώνει και δηλώνει πως για εκείνον θα είναι πάντοτε το «μικρό» του και θα είναι ευτυχής αν κάνει ένα παιδί και έχει ο ίδιος τη χαρά της «συνέχειας».

«Είναι λογικό να είναι χάλια ψυχολογικά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Δευτέρας (28/3) ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ την αναχώρησή του ηθοποιού από το δικαστήριο).

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, διότι από τη μία πλευρά είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον χώρο, από την άλλη όμως συμπεριφέρθηκε κάπως που αν αποδειχτούν όλα αυτά που λέγονται ότι είναι αλήθεια θα με λυπήσει πάρα πολύ. Εγώ είμαι κάθετος σε οτιδήποτε βίαιο υπάρχει σε αυτή τη ζωή και στην καθημερινότητά, λογικά όμως εδώ, πέφτουν τα φώτα πάνω σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έτσι είναι μία εύνοια για να ξεκαθαρίσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Εύχομαι να γίνει μία σωστή δίκη και να αποδειχτούν τα πράγματα και να προχωρήσει η ζωή. Είναι λογικό ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι χάλια ψυχολογικά και να έχει χάσει κιλά, εγώ όμως εύχομαι να είναι δυνατός να αντιμετωπίσει αυτά που ο ίδιος προκάλεσε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.