Cardi B: Με διαμαντένια κοσμήματα ανακοίνωσε το όνομα του γιου της

Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο χαριτωμένο είναι το μωρό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Cardi B: Με διαμαντένια κοσμήματα ανακοίνωσε το όνομα του γιου της

Η βασίλισσα της ραπ όπως αποκαλείται η Cardi B, πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το αγοράκι της, όπως πρόσφατα και η Kylie Jenner, και από τότε είναι πια μανούλα δύο παιδιών, αφού έχει ήδη και μια μεγαλύτερη κόρη.

Ανακοίνωσε το όνομα του γιου της η Cardi B

Η Cardi B και ο Offset ανακοίνωσαν τελικά το όνομα που θα δώσουν στον 7 μηνών γιο τους, το οποίο είναι Wave Set Cephus.. Το ζευγάρι μέσα από τα social media έδωσε φωτογραφίες με το όνομα του παιδιού.

Ο τρόπος που το παρουσίασαν ήταν άκρως εντυπωσιακός καθώς για χάρη του μικρού σχεδιάστηκαν αποκλειστικά διαμαντένια κοσμήματα που έγραφαν επάνω το όνομα του μικρού. Εντύπωση προκαλεί πως ο… νεαρός Wave φορούσε και ένα μεγάλο διαμαντένιο σκουλαρίκι στο αυτάκι του.

Σε νομική διαδικασία για να αλλάξει το όνομα του γιου της

Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε μανούλα για δεύτερη φορά η Kylie Jenner, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το όνομα αυτού ήταν κρυφό μέχρι που σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια ανέφερε πως το όνομα που θα έπαιρνε το μωρό θα ήταν Wolf (Λύκος).

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή επιχειρηματίας και γόνος της οικογένειας των Kardashians, ενημέρωσε, το απόγευμα της Τρίτης 22/3 τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για την απόφαση της οικογένειάς της να αλλάξει τελικά το όνομα του γιου της, καθώς δεν θεωρούσε ότι ταίριαζε σε εκείνον.

Η Kylie Jenner δεν στάθηκε μόνο σε αυτό αλλά μάλιστα, ανέβασε και ένα αφιερωματικό βίντεο για τον γιο της στο κανάλι της στο Youtube, το οποίο τραβούσε καθ'όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, παρόμοιο με εκείνο που έχουν φτιάξει με τον σύντροφό της Travis, για την πρωτότοκή κόρη τους, Stormie.

«Το όνομα του γιου μας δεν είναι πλέον Wolf. H αλήθεια είναι ότι δεν του ταιριάζει. Θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί βλέπω παντού το όνομα Wolf», έγραψε η Kylie Jenner στα Instagram Stories της.

Η ανάρτηση της Kylie Jenner.

TAGS