Πάτρα: «Από την πρώτη στιγμή που έγινε...» - Το πρώτο σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το μυστηριώδες τηλεφώνημα

Το περιστατικό έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Από την πρώτη στιγμή που έγινε...» - Το πρώτο σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το μυστηριώδες τηλεφώνημα

Τη δική της τοποθέτηση θέλησε να κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) για το μυστηριώδες τηλεφώνημα που είχε γίνει πριν από ένα μήνα στην εκπομπή της, T-Live, το οποίο όπως όλα δείχνουν προήλθε από την ίδια τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή T-Live, όταν η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού παρουσίασε μια τηλεφωνική συνομιλία με μία γυναίκα που υποστήριξε ότι είναι η μητέρα της γυναίκας με την οποία φέρεται να έχει σχέση ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αθήνα.

Οι αλλοιωμένες φωνές στην τηλεφωνική επικοινωνία για το θρίλερ της Πάτρας, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Alpha, συζητήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή το «Πρωινό». Το ρεπορτάζ της εκπομπής υποστήριξε, ανάμεσα σε άλλα, ότι το πουλί που ακούστηκε «πρόδωσε» την κλήση.

Μάλιστα νέα μάρτυρας υποστηρίζει ότι η Ρούλα και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου κρυβόντουσαν πίσω από την μυστηριώδη κλήση.

Το ρεπορτάζ συνεχίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ο Πέτρος Κουσουλός γνωστοποίησε πως «Την 15η Μαρτίου 2022 στις 9:21 το πρωί πραγματοποιήθηκε 11λεπτη κλήση από το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου στο τηλέφωνο της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού».

Η τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το μυστηριώδες τηλεφώνημα

«Εγώ δεν θα υιοθετήσω την πληροφορία ότι είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. Θέλω όμως να πω το εξής ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα – και επειδή το μυαλό μου δουλεύει και λίγο πιο ανάποδα – είπα “Γιώτα, είναι η Ρούλα” και την πήραμε κατευθείαν.

Γι΄αυτό και χτες πήραμε την απόφαση να το προβάλλουμε όταν πια η ίδια μέσα από τη φυλακή βγήκε και είπε όλα αυτά που είπε το ανώνυμο τηλεφώνημα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η απάντηση της Πισπιρίγκου για το ανώνυμο τηλεφώνημα

Θυελλώδεις είναι οι εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μυστηριώδες τηλεφώνημα που έγινε στην Γιώτα Κηπουρού και το T Live από άγνωστη γυναίκα που όσα δήλωσε έμοιαζαν σε πολλά σημεία με τα όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πρώην σύζυγο της και τη νέα του σχέση.

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τηλεφώνημα

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τα εξής: «Έχοντας ως αδιάσειστα στοιχεία τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κυρίας Ρούλας Πισπιρίγκου, προκύπτει λοιπόν ότι εκείνη την ημέρα, την 15η Μαρτίου 2022, στις 09:21 πραγματοποιήθηκε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο, στο κινητό τηλέφωνο της κ. Κηπουρού».

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και του ζήτησε να μεταφέρει πως:

«Την κάλεσε η Γιώτα Κηπουρού ένα πρωινό, είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα της γυναίκας αυτής, την ενημέρωσε γι’ αυτά που συζήτησαν με την συγκεκριμένη γυναίκα, μίλησαν για λίγη ώρα και λίγο αργότερα κάλεσε η Ρούλα την Γιώτα και συζήτησαν πάλι το ίδιο θέμα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι στο όνομα της Ρούλας, είναι στο όνομα του Μάνου. Συνεπώς, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει δώσει την κλήση που έγινε από την Γιώτα στην Ρούλα, παρά μόνο την κλήση που έκανε η Ρούλα στην Γιώτα».