Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον - Το βίντεο με το τρυφερό φίλι Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλου

Λίγο πριν την έξοδό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον - Το βίντεο με το τρυφερό φίλι Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλου

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς εδώ και δύο χρόνια βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, οι οποίοι φημολογείται πως βρίσκονται κι ένα βήμα πριν τον γάμο.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι αχώριστοι και όποτε βρίσκουν χρόνο ξεκινούν για μία νέα απόδραση, παρόλο που πέρασαν χωριστά τα γενέθλια του δεύτερου. Η Κωνσταντίνα που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ενώ ανταλλάσσουν ένα φιλί, στο ασανσέρ.

Το τρυφερό φιλί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σπυροπούλου

«Παιδιά αυτά είναι...» - Μεγάλη αμηχανία για την Σπυροπούλου στον αέρα του Happy Day

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και στα νέα βήματά της (δείτε εδώ ποιο πρόγραμμα ακούγεται πως θα αναλάβει). Μία ερώτηση ωστόσο για την προσωπική της ζωή ήταν αρκετή για να τη φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Εδώ και αρκετό καιρό η παρουσιάστρια ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι, και οι φήμες που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους όλο και φουντώνουν.

«Συζητάμε διάφορα πραγματάκια. Έχουμε ακόμα μέλλον, έχουμε σχεδόν τρεις μήνες. Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες, είναι 10-12 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, για να είμαι παράλληλα σε κάτι άλλο μόνο αν ήταν κάτι μια φορά την εβδομάδα, κάποιο show ενδεχομένως. Είναι δύσκολο να συνδυάσω δυο πράγματα, έχουμε και ταξίδια στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάθε μέρα, πάντοτε. Δε τα βλέπω με άγχος αλλά με περιέργεια, να δω πως πάει το πρόγραμμά μας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά τα νούμερα για τον σταθμό και για την ώρα. Μου έχει λείψει πολύ το ζωντανό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι επιδίωξή μου», είπε αρχικά.

Όταν ωστόσο οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή και για το αν πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της, εκείνη αντέδρασε: «Προσωπικός χρόνος υπάρχει. Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Όταν έρχεται η στιγμή θα τα πούμε κι αυτά. Παιδιά, αυτά δεν είναι θέματα που συζητιούνται, ούτε δημόσια. Λοιπόν σας ευχαριστώ πάρα πολύ».