«Έχει θριαμβεύσει με την...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας επαινεί δημόσια την Αγγελική Νικολούλη

Μίλησε με τα καλύτερα παρά τον μεγάλο τσακωμό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχει θριαμβεύσει με την...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας επαινεί δημόσια την Αγγελική Νικολούλη

Τον Κώστα Χαρδαβέλλα το μεσημέρι της Κυριακής 17/4 συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”. Με αφορμή λοιπόν την υπόθεση της Πάτρας, για την οποία μιλούν όλοι, θυμήθηκε αντίστοιχες υποθέσεις που είχε χειριστεί ο ίδιος στο παρελθόν ενώ αναφέρθηκε και στην Αγγελική Νικολούλη, με την οποία είχε κόντρα παλαιότερα, και τον τρόπο που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι δηλώσεις του Χαρδαβέλλα για την Νικολούλη

«Η Αγγελική Νικολούλη είναι η εποχή που θριαμβεύει με την υπόθεση αυτή. Κάνει κάτι εξωφρενικά νούμερα. Το χαίρομαι πάρα πολύ. Παρόλο που παλιά είχαμε πικραθεί και τα είχαμε πει μεταξύ μας, μετά το μετανιώσαμε και γίναμε και φίλοι, την καμαρώνω γιατί είναι ουσιαστικά μια δική μου μαθήτρια.

Κάνει φοβερή δουλειά για να έρθω εγώ ως μέντορας να της πω τι να κάνει» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Με τη Αγγελική Νικολούλη ξεκατινιαστήκαμε...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/3) ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη και στον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν μετά τη συνεργασία τους.

Ο δημοσιογράφος έχει μιλήσει πολλές φορές για τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη και για το πώς έληξε τόσο άδοξα.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: «Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση». Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή.

Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.