«Θα χρειαστώ λίγη ακόμη ξεκούραση και...» - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Ανθή Βούλγαρη

«Θα επιστρέψω σύντομα στη θέση μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα χρειαστώ λίγη ακόμη ξεκούραση και...» - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Ανθή Βούλγαρη

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες ημέρες η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε για κάποιες μέρες από την εκπομπή, καθώς είχε προγραμματίσει να κάνει κάποιες εξετάσεις αλλά και ένα χειρουργείο, μάλιστα η δημοσιογράφος, μετά το χειρουργείο, είχε κάνει μία ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της ενώ την Κυριακή 17/4 πήρε εξιτήριο.

Τα πρώτα λόγια της Ανθής Βούλγαρη μετά το εξιτήριο

«Εξιτήριο και επιστροφή στο σπίτι .. ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου. Θα χρειαστώ λίγη ακόμη ξεκούραση και θα επιστρέψω σύντομα στη θέση μου στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον. Εύχομαι ολόψυχα υγειά και να έχουμε Καλό Πάσχα» ανέφερε μέσα από σχετική ανάρτηση της η Ανθή Βούλγαρη στο Instagram.

Η απίστευτη ώρα που η Ανθή Βούλγαρη σηκώνεται για να πάει στην εκπομπή

Στο περιοδικό Τύπος TV έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ανθή Βούλγαρη, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί με τον σύζυγό της, και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα που έχει στην «Κοινωνία ώρα Mega» που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Τι ώρα ξεκινά η μέρα σου;

Δεν το λες μέρα! Ξυπνάω στις 03.00. Πηγαίνω στην εκπομπή, βγαίνουμε στον αέρα...

Μετά τι ακολουθεί;

Τελειώνουμε τη σύσκεψη, φεύγω κατά τις 10.00-11.00 από το κανάλι, πάω στον στάβλο, μετά σπίτι, κάνω δουλειές, κάνω την προπόνηση μου και μετά πάλι σύσκεψη. Αυτή είναι η ζωή! Να πω, φυσικά, ότι η δουλειά δεν σταματά, ειδικά όταν υπάρχει επικαιρότητα.

Έχεις δημιουργήσει κάποιον δικό σου στάβλο;

Ασχολούμαι πολύ με την ιππασία, έχουμε ξεκινήσει ένα pony club για παιδάκια. Λατρεύω τα ζώα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου...

Η Ανθή Βούλγαρη.

Τον άντρα σου τον βλέπεις;

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε, ευτυχώς, είμαστε αρκετές ώρες μαζί!

Τα Σαββατοκύριακα τι κάνεις; Είναι οι μόνες χαλαρές μέρες;

Χαλαρές δεν τις λες! Έχω, σαφέστατα, περισσότερο χρόνο, κάθομαι και γράφω παραμύθια. Βλέπω φίλους και οικογένεια, θέλω να κάνω πράγματα που μου λείπουν τις καθημερινές.