«Με το κορίτσι μου...» - Η πρώτη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με την αδερφή του Μπισμπίκη

Έχουν έρθει αρκετά κοντά και διατηρούν άψογες σχέσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με το κορίτσι μου...» - Η πρώτη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με την αδερφή του Μπισμπίκη

Στην Κύπρο για την τελευταία της εμφάνιση βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, ενώ μαζί της είναι και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης. Οι δυο τους δείχνουν αχώριστοι και συνοδεύουν ο ένας τον άλλον στις υποχρεώσεις τους για να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Μαζί με τον ηθοποιό, όμως ταξίδεψε και η αδερφή του και η Δέσποινα Βανδή το πρωί της Κυριακής 17/4 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία τους.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με την αδερφή του Μπισμπίκη

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πόζαρε μαζί με την Παναγιώτα Μπισμπίκη στον φακό και τη συνόδευσε γράφοντας: «Με το κορίτσι μου εδώ». Όπως φαίνεται η Δέσποινα Βανδή με την Παναγιώτα Μπισμπίκη έχουν έρθει αρκετά κοντά και διατηρούν άψογες σχέσεις, και πέρασαν μία όμορφη Κυριακή, με καλή παρέα και φαγητό.

Η Δέσποινα Βανδή με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη

Ενοχλημένος ο Βασίλης Μπισμπίκης με την ερώτηση που του έκαναν για την Βανδή

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ star μίλησε το πρωί της Τρίτης 29/3 ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τα επαγγελματικά του αλλά και για την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, -δείτε εδώ ένα τρυφερό τους βίντεο- με τον ίδιο να ενοχλείται μάλιστα με κάποιες ερωτήσεις.

«Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Όταν γίνεται με σωστές συνθήκες η τηλεόραση, πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται από εκεί. Μιλάμε μόνο για σίριαλ, γι’ αυτό που έχει να κάνει με το επάγγελμά μου. Όποτε έχω χρόνο παρακολουθώ τα ελληνικά σίριαλ.

Είναι καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές. Ειδικά μετά από την επιτυχία που έκαναν οι Μέλισσες, τώρα φαίνεται ότι υπάρχει έτσι μια άνοδος στη μυθοπλασία και θα γίνουν ωραία σίριαλ από εδώ και πέρα».

Για το Chart Show ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Τα πάντα βλέπω… Το βλέπω», ενώ για τις ερωτήσεις για τη Δέσποινα Βανδή, απάντησε: «Δεν είναι θέμα συνήθειας αυτό, είναι θέμα ευγένειας μάλλον».