«Είμαι σε σχέση εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια» - Ο Θάνος Καλλίρης αποκαλύπτει για τη σύντροφό του

Έχουν αρκετή διαφορά ηλικίας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είμαι σε σχέση εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια» - Ο Θάνος Καλλίρης αποκαλύπτει για τη σύντροφό του

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, προχώρησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης. Αναφέρθηκε στον έρωτα και αν είναι ερωτευμένος, στη σχέση του με τη σύντροφό του (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για όταν υπήρξαν ζευγάρι), αλλά μίλησε και για το παιδί του και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Οι δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη

Πώς έχετε καταφέρει με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία ζήσατε έναν μεγάλο έρωτα, να είστε πλέον φίλοι;

Όταν ένας χωρισμός δεν γίνει βίαια και δεν έχει προηγηθεί κάτι πάρα πολύ κακό που να αμαυρώσει τη σχέση και να υπερτερήσει των καλών χρόνων, είναι πολύ εύκολο νομίζω να κρατήσεις μια φιλική σχέση. Εμείς δεν είχαμε έναν κακό χωρισμό, ήταν κοινή απόφαση. Ήταν πολύ σημαντικό να παραμείνει αυτή η σχέση σε ένα ωραίο επίπεδο. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με τη Ναταλία.

Έχετε ένα διαζύγιο στο ενεργητικό σας, είναι μια προσωπική αποτυχία για εσάς;

Το να κρατήσει ένας γάμος πια είναι μάλλον λαχείο. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείς τον χωρισμό. Παρότι είναι κάτι συνηθισμένο και συνήθως φταίνε και οι δύο πλευρές, δεν σημαίνει ότι δεν το θεωρώ και προσωπική μου αποτυχία.

Θα παντρευόσασταν ξανά;

Έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ.

Μπαμπάς θα θέλατε να ξαναγίνετε;

Ποτέ δεν λέω ποτέ. Όλα να τα περιμένεις (γέλια).

Ο Θάνος Καλλίρης αποκαλύπτει

Είστε ερωτευμένος;

Είμαι σε σχέση εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια. Είναι αρκετά μικρότερή μου, είναι δικηγόρος και εκτός από ωραία φαγητά, μου φτιάχνει και ωραία συμβόλαια!

Η κόρη σας στο παρελθόν αντιμετώπισε ένα κινητικό πρόβλημα. Όλη αυτή η περιπέτεια σας άλλαξε σαν άνθρωπο;

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χωρίς να έχω καν παιδί. Πάντοτε είχα μια ευαισθησία απέναντι στα παιδιά, τους αδύναμους, τις ασθένειες και γενικότερα σε οτιδήποτε με συγκινεί και νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν άλλαξε τίποτα στην προσωπικότητά μου μέσα από αυτή την περιπέτεια, ήμουν ο ίδιος πάντα.

Τι συμβουλεύετε τους γονείς που μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις;

Δεν έχει τύχει ποτέ να συμβουλεύσω κάποιον, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του πρόβλημα. Σε εμάς ήταν κάτι πάρα πολύ ήπιο, σε άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο. Ο καθένας μας θα πρέπει να έχει την ανάλογη υπομονή και πίστη γι’ αυτό που αντιμετωπίζει.

Το πρόβλημα του παιδιού σας ξεπεράστηκε;

Ναι, ευτυχώς.

«Είναι πολύ μικρότερή μου»

Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και συγκεκριμένα στην Δέσποινα Καμπούρη και αποκάλυψε για την νέα του σχέση, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον προσέβαλαν.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύντροφό του και εξήγησε όσα είχαν ειπωθεί για την Ναταλία Γερμανού στη συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σχέση, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, με μία δικηγόρο και είναι ο άνθρωπος μου. Με βοηθάει και με στηρίζει, την βοηθάω και την στηρίζω προφανώς. Κάποια στιγμή νομίζω ότι είναι καιρός να το δημοσιοποιήσουμε πιο πολύ, να κάνουμε και κάποια φωτογράφηση σε κανένα περιοδικό. Η Ελένη είναι πολύ μικρότερη μου, έχουμε διαφορά σχεδόν είκοσι χρόνων. Βεβαίως μου δίνει ζωή, εδώ της δίνω εγώ ζωή. Οι ηλικίες είναι λίγο ότι γράφει η ταυτότητα και εμένα, ναι, γράφει 1962 αλλά δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι είναι θέμα ανθρώπου», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πολύ πρόσφατα έδωσα μια 45λεπτη συνέντευξη στον καταπληκτικό και υπέροχο Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλήσαμε για πάρα πολλά πράγματα και για λιγότερο από ένα λεπτό μίλησα με πάρα πολύ χιούμορ για έναν άνθρωπο που αγαπάω, τη Ναταλία Γερμανού. Την επόμενη μέρα από το κορυφαίο σάιτ επικαιρότητας μέχρι το πιο κίτρινο δεν έγραψε τίποτα για μένα και την αφορμή για την οποία πήγα στον Γρηγόρη, τον καινούργιο μου δίσκο, παρά έγραψαν όλα για την Ναταλία με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι να στραφούν εναντίον μου στα social media» συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι. «Μου έγραφαν ότι γυρνάω στα κανάλια και λέω για τη Ναταλία γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αυτό είναι απίστευτη διαστρέβλωση της προσωπικότητας μου».