«Είμαστε το πιο...» - Η Κατερίνα Παναγοπούλου πρόδωσε τα backstage από το δελτίο ειδήσεων του MEGA

«Όσα συμβαίνουν backstage πριν την αποφώνηση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαστε το πιο...» - Η Κατερίνα Παναγοπούλου πρόδωσε τα backstage από το δελτίο ειδήσεων του MEGA

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό τα media με την φημολογούμενη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ίσως και να είναι η πιο ροκ παρουσιάστρια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Μάλιστα η δημοσιογράφος επέλεξε να μοιραστεί ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο στα social media που το αποδεικνύει.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Instagram

Η Κατερίνα Παναγοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα backstage του δελτίου λίγο πριν την στιγμή της αποφώνησης και όπως φαίνεται το διασκεδάσει πολύ με System Of A Down.

«Όσα συμβαίνουν backstage πριν την αποφώνηση… με System Of A Down – γιατί είμαστε το πιο ροκ δελτίο! Μια νότα άκουσαν και αμέσως κατάλαβαν» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου στη λεζάντα του αποσπάσματος που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θα είμαστε ξανά μαζί στο κεντρικό δελτίο του MEGA την Κυριακή του Πάσχα διότι έχουμε δεύτερο γύρο γαλλικών εκλογών! Καλή Ανάσταση, να περάσετε υπέροχα, να κοιμάστε κάθε βράδυ με το πιο πλατύ χαμόγελο και.. ψυχραιμία! Life is a waterfall We’re one in the river and one again after the fall» συμπληρώνει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες το βράδυ η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή καθώς και για την αληθινή καταγωγή της.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μιλά για την επαγγελματική της πορεία, το βελούδινο «διαζύγιο» με το Star - δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της μετά το τελευταίο της δελτίο - και τη μεταγραφή της στο Mega καθώς και για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της.

«Είμαι από Αθήνα. Πολύ μακρινή καταγωγή είναι από Πελοπόννησο, Κυπαρισσία. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στην Αθήνα, όταν πήγαινα Γ’ Λυκείου. Δεν είμαι παντρεμένη. Μου έγινε στο παρελθόν διερευνητική πρόταση γάμου, αλλά ήμουν αρνητική και δεν προχώρησε στο να γονατίσει.

Έχω πολύ δεμένη οικογένεια. Αλλιώς έχω πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ υποστηρικτική θέλω όταν κάνω οικογένεια, να γίνει με αυτούς τους όρους. Δηλαδή και εγώ να έχω ένα σύντροφο που όταν ξεκινήσουμε να νιώθω πως θα είναι για πάντα. Αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.