"Μετά από 10 μήνες..." - Οριστικό τέλος για την Δέσποινα Βανδή

Στο πλευρό της ο Βασίλης Μπισμπίκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το βράδυ της Κυριακής 17/4 έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της Δέσποινας Βανδή και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μερικές αναρτήσεις που έκανε. Στο πλευρό της η τραγουδίστρια στο γεγονός αυτό είχε τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Τι συνέβη με την Δέσποινα Βανδή

Όπως γνωστοποίησε η ίδια, ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις της στο Notes live στην Κύπρο, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου έπειτα από 10 ολόκληρους μήνες. Μαζί της ταξίδεψε τόσο ο σύντροφος της, όσο και η αδερφή του με σκοπό να την στηρίξουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Την είδηση λοιπόν έκανε γνωστή η Δέσποινα Βανδή με insta stories της, όπου πόζαραν όλοι μαζί, αλλά και με τον συνάδελφό της.

Δέσποινα Βανδή Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τέλος εμφανίσεων Κύπρος

Δέσποινα Βανδή Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μπουζούκια Κύπρος

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της από την τελευταία της εμφάνιση και τα likes έπεσαν σαν την "βροχή".

Στον ALPHA η Δέσποινα Βανδή, στον ALPHA και ο Μπισμπίκης

Σύμφωνα με το Vanda's blog, η τραγουδίστρια φέτος είπε να συνδυάσει μικρόφωνο και παρουσίαση και μετά από πρόταση του Νίκου Κοκλώνη δέχτηκε να αναλάβει τα ηνία της εκπομπής Chart Show, η οποία πάει αρκετά καλά θα μπορούσαμε να πούμε! Από την άλλη, ο σύντροφός της φαίνεται πως δεν είναι της ίδιας λογικής και παραμένει πιστός σε αυτό που αγαπά: την υποκριτική!

Ότι του έγινε πρόταση για να πάει ALPHA του έγινε αλλά όχι για παρουσιαστής!

Όπως μετέφερε πηγή τoυ Vanda's blog και σας αποκάλυψε μέσα από το Youweekly.gr ο τηλεοπτικός σταθμός θα συνεχίσει να επενδύει στη μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν μετά την τεράστια επιτυχία του Σασμού, επιχειρώντας να μετατρέψει σε σειρά την ταινία “Αυτή η νύχτα μένει” του Νίκου Παναγιωτόπουλου η οποία περιγράφει τη ζωή στα σκυλάδικα, σε σενάριο που γράφει ο Δήμητρης Κορδέλας.

Η επιλογή των ηθοποιών έχει ξεκινήσει με πρόσωπα όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου. Όπως φαίνεται δεν θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας. Στόχος του Alpha είναι να ανταγωνιστεί με την συγκεκριμένη παραγωγή τη σειρά “Ντέρτι” που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.