H Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Κόνι Μεταξά

«Έχω την εντύπωση ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
H Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και οι ετοιμασίες για τον γάμο τους έχουν πάρει φωτιά. Το ζευγάρι είναι σε φάση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και το έχει επιβεβαιώσει, παρ΄ όλα αυτά δεν έχει μιλήσει εγκυμοσύνη.

Οι φήμες ωστόσο αρχίζουν και φουντώνουν και σίγουρα αποτελεί θέμα συζήτησης, κάτι για το οποίο είχε απορία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Δευτέρα 18/4. Η ίδια φάνηκε να μην είναι σίγουρη για το πιθανό μωράκι, συνεργάτης της όμως το επιβεβαίωσε ανοιχτά.

Η απορία της Σταματίνας Τσιμτσιλή για πιθανή εγκυμοσύνη της Κόνι Μεταξά

«Ισχύει ότι ειναι έγκυος; Κάπου το είχε γράψει η Soula Glamorous. Το έχει παραδεχθεί; Δε ξέρω, το διάβασα. Δεν το ανακοινώνω. Αν ισχύει μακάρι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Έχω την εντύπωση ότι ειναι έγκυος. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης νομίζω. Παντρεύονται κιόλας».

«Θα είναι πολλά, θα αλλάζω συνέχεια νυφικά» - Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε για το γάμο της

Η Κόνι Μεταξά έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες μιας και ο γάμος της πλησιάζει, σύμφωνα με την ημερομηνία που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μάριο Καπότση αυτό το καλοκαίρι στα Χανιά, και η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» την συνάντησε προκειμένου να μάθει περεταίρω λεπτομέρειες!

«Έχω βρει το ένα νυφικό. Θα είναι πολλά. Θα αλλάζω συνέχεια. Ο Μάριος δεν θα δει το νυφικό, πιστεύουμε στο μάτι και βρίσκω συνέχεια μια βίδα στο λάστιχο του αυτοκινήτου μου», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.