Μόλις έγινε γνωστό - "Εσκασαν" τα ευχάριστα για την Μαρία Τζομπανάκη

Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις έγινε γνωστό -

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικές μέρες η Μαρία Τζομπανάκη, μια αποκάλυψη που είχε κάνει η ίδια μέσα από τα social media. Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός είναι πλέον καλά και ξεπέρασε τον covid-19.

Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμό, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ειδικά στο αποψινό 18/4 επεισόδια.

Μάλιστα, η Μαρία Τζομπανάκη μοιράστηκε την ευχάριστη αυτή εξέλιξη με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη από τα παρασκήνια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στα γυρίσματα του Σασμού

«Ξανά στο γύρισμα» έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στα γυρίσματα του Σασμού

«Αυτή τη φορά στη χαρίζω...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Τζομπανάκη για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος της ΕΡΤ και, πέρα από όσα είχαμε προδώσει στην ανακοίνωση της εμφάνισης της ηθοποιού, μίλησε για τα πιο ακραία περιστατιά θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και το πιο τρομακτικό σκηνικό που θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της.

«Έχω ζήσει ακραιότατες. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πάγωσε ολόκληρο το πλατό με την δήλωσή της: «Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς το δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω και μόνος του μου είπε άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω».