Σασμός: Κρίσιμες ώρες για τον Αστέρη - Τι συμβαίνει

Οι 18/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Κρίσιμες ώρες για τον Αστέρη - Τι συμβαίνει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός, που προβάλλεται για πρώτη σεζόν με τεράστια επιτυχία. Ο Αστέρης θα περάσει κρίσιμες ώρες αφού η Σεμίνα είναι ακόμη εξαφανισμένη, ωστόσο, θα πάει στη δίκη και η κατάθεση της θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Οι 18/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 127

Ο Άγγελος κάνει το επόμενο βήμα σε μια σχέση που μόλις ξεκινά. Ο Γεράσιμος από την άλλη επανέρχεται πιο δυναμικά στο γραφείο και στη ζωή της Στέλλας. Το κλειδί της μήνυσης εναντίον του, όμως, το κρατά ακόμα ο Καραπάνος… Η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται με τη μαρτυρία του Μανόλη.

Έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες, ενώ εκείνος υπομένει στωικά τις εξελίξεις. Από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του. Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή…

Πότε σταματάει ο Σασμός

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του Σασμού είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές. Μάλιστα, στο χθεσινό (7/4) επεισόδιο, μεταφερθήκαμε 1,5 χρόνο μετά από τα γεγονότα και τίποτα δεν είναι πια το ίδιο για τους πρωταγωνιστές.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα και έτσι ο ALPHA όπως κάθε χρόνο, θέλει να αποφασίσει πώς θα κινηθεί με τα προγράμματά του.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η επιτυχημένη σειρά πρόκειται να βάλει ένα προσωρινό φρένο για κάποιες μέρες μέσα στη Μ. Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4), ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο επόμενος θάνατος στη σειρά).

Σασμός Πάσχα