Εκείνος είναι 49 ενώ εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου

Ποιος περνάει ποιον;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος είναι 49 ενώ εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την απόκτηση των δύο παιδιών τους, του Ραφαήλ και της Ελπινίκης. Οι δύο τους μετρούν 18 χρόνια σε σχέση και 13 γάμου και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από της δημοσιότητας, παρόλο που δεν διστάζουν να τρολάρουν ο ένας τον άλλον δημόσια.

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί;»

«Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί ήταν μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα, ήταν κοντά στον ένα χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού».

«Το να ζήσει χώρια δεν είναι θέμα σκέψεων, είναι θέμα δρομολόγησης της ζωής. Αν η ζωή με τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο. Μας βγήκε μόνο του αυτό, το να ζήσουμε χώρια», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής πριν μερικούς μήνες καλεσμένος στο Πρωινό, σχετικά με το γάμο τους.

Ποια η διαφορά ηλικία του Νίκου Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 1972 δηλαδή είναι 49 ετών, ενώ η Κέλλυ Κελεκίδου τον Απρίλιο του 1978 δηλαδή είναι 44 ετών.

Διαφορά ηλικίας Νίκου Κουρκούλη Κέλλυ Κελεκίδου

Φωτογραφία από το σπίτι τους

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μια απο τις εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες και παράλληλα μαμά δύο παιδιών, σύζυγος του Νίκου Κουρκούλη. Και ενώ η οικογένεια τους έχει περάσει από πολλές δυσκολίες και μεταβατικά στάδια, με κυριότερο την μετανάστευση τους στην Αυστραλία, το ζευγάρι παραμένει ενωμένο, παρά τις επίμονες ειδήσεις χωρισμού (Δείτε την απάντηση του τραγουδιστή στις φήμες).

Στο σήμερα, έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα η ζωή και τα επαγγελματικά του ζευγαριού κυλούν ομαλά, με την μανούλα να αφιερώνει ,όπως πάντα, πολύτιμο χρόνο στα παιδιά της! Αυτή τη φορά εκπαιδεύει τα παιδιά της σε ένα αρκετά «επικίνδυνο» ρόλο...αυτόν στο να τρως καυτερές πιπεριές!

Tα παιδιά της Κελεκίδου