Όλγα Φαρμάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του συντρόφου της - Δείτε την τρυφερή φωτογραφία

Έκλεισε τα 44

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλγα Φαρμάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του συντρόφου της - Δείτε την τρυφερή φωτογραφία

Η Όλγα Φαρμάκη είναι σε σχέση με τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο από το 2017, και μαζί έχουν αποκτήσει την σχεδόν δύο χρονών κόρη τους. Οι τρεις τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε ανάρτηση του μοντέλου στον προσωπικό της λογαριασμό.

Λίγους μήνες πριν, μάλιστα, είχε μοιραστεί με τους ακόλουθούς της τις τρυφερές στιγμές από το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και αυτή τη φορά μοιράστηκε τις ευχές της για τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της Όλγας Φαρμάκη για τα γενέθλια του συντρόφου της

Ο ίδιος έκλεισε τα 44 και η γυναίκα του τον απαθανάτισε την ώρα που άναβε τα κεράκια του μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού τους, όπου κρεμόταν και μία κορδέλα που έγραφε "Happy Birthday". Η Όλγα Φαρμάκη, λοιπόν, ανέφερε στη γλυκιά φωτογραφία: «Χρόνια πολλά Μπάμπο».

Το αγαπημένο ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Όλγα Φαρμάκη και τον αγαπημένο της, Σταύρο Μαντόπουλο, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret και της Σάσας Σταμάτη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ.

Η fashion blogger, δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο με τον καλό της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει την αγάπη της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος σύμφωνο συμβίωσης

Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους έχουν πάρει την απόφαση να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι, έκαναν και αυτό το νέο βήμα με απόλυτη διακριτικότητα και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Βέβαια να σημειώσουμε πως είχε ακουστεί ότι το αγαπημένο ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και έναν θρησκευτικό γάμο σε λίγους μήνες.