«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω...» - Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Σάκης Κατσούλης

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω...» - Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή αλλά και για την αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μεταξύ άλλων ο νικητής του Survivor 4 τόνισε πως είναι είναι της παλιάς κοπής. Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν μαγειρεύει στο σπίτι (δείτε εδώ την ερωτική φωλιά τους ) ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά: «Οι άντρες της παλιάς κοπής μαγειρεύανε; Όχι! Είμαι παλιάς κοπής με σύγχρονες τάσεις. Όταν χρειάζεται εννοείται πως μαγειρεύω».

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

Η ''αφοπλιστική'' απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον Σάκη Κατσούλη - «Δεν σου είπα ότι είμαι έτοιμη για...»

Η κάμερα του «Τι Λες Τώρα» πέτυχε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πρωί του Σαββάτου 12/3, οι οποίοι απάντησαν στο ερώτημα εάν σκέφτονται να παντρευτούν, καθώς οι φήμες είχαν φουντώσει εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεων που είχαν κάνει στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

«Αν υπάρχει κάτι που μας ταιριάζει και θέλουμε να το κάνουμε δεν θα πούμε όχι, πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για κάποια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να δεχθούν.

«Δεν ξέρουμε. Αυτό είναι δύο άνθρωποι που κάθονται κάτω και συζητάνε, βλέπουν την κοινή πορεία. Είναι πολύ μικρή ακόμα, 26 χρονών!», είπε ο Σάκης Κατσούλης για το ενδεχόμενο του γάμου με τη Μαριαλένα να απαντάει: «Καλά, δεν είμαι και 16! Δεν σου είπα ότι είμαι έτοιμη για γάμο».