Αχώριστη η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση στο κομμωτήριο

Της έχει μεγάλη αδυναμία!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αχώριστη η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση στο κομμωτήριο

Μπορεί πριν από λίγο καιρό η Υβόννη Μπόσνιακ να αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χωρίς να αναφέρει τον λόγο, ωστόσο έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της καθώς είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά η ίδια μαζί με την κορούλα της, θέλησαν να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους αφού βρέθηκαν στο κομμωτήριο για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους.

Η τρυφερή ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ με την κόρη της

Ανάρτηση Υβόννης Μπόσνιακ

Ζει στην Ελλάδα αλλά μεγάλωσε στην.... - Η αλήθεια για την καταγωγή της Υβόννης Μπόσνιακ

Από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Αντώνη Ρέμο.

Η ίδια που πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, τα τελευταία χρόνια, το brand Yvonne Bosjnak Athens, πέτυχε σημαντική προβολή σε τίτλους παγκοσμίου φήμης όπως η Βρετανική Vogue, το Vanity Fair και το Forbes, καθιερώνοντας τη σχεδιάστρια, ως ένα ταχέως ανελισσόμενο ταλέντο, στο χώρο της ελληνικής μόδας.

Πάμε να μάθουμε λίγα παραπάνω όμως πράγματα για την καταγωγή και τους γονείς της.

Η καταγωγή της Υβόννης Μπόσνιακ

Γεννήθηκε στη Γερμανία, ενώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Η Υβόννη Μπόσνιακ μιλά πολύ καλά ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά καθώς ζει στην Ελλάδα και μεγάλωσε στη Γερμανία. Ωστόσο σε μέτριο επίπεδο μιλά επίσης γαλλικά και κροάτικα, καθώς η μαμά της κατάγεται από την Γαλλία και ο πατέρας της από την Κροατία.

 Η αλήθεια για την καταγωγή της Υβόννης Μπόσνιακ

Όπως είπε το μοντέλο και σχεδιάστρια, οι γονείς της γνωρίστηκαν σε μία τρίτη χώρα, τη Γερμανία όπου έκαναν τη δική τους οικογένεια. «Έχω μαμά Γαλλίδα, από τη Marseille, και μπαμπά από την Κροατία οπότε έτσι μεγάλωσα. Απλά μετά τα ξεχνάς. Στη Γερμανία γνωρίστηκαν, η μαμά μου βρέθηκε από 15 ή 16 χρονών στη Γερμανία».