«Φοβόμουν τα πάντα...» - "Ράγισε" καρδιές με την ανάρτηση για τον γιο της η Μελίνα Μακρή

Το συγκινητικό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φοβόμουν τα πάντα...» -

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Μακρή θέλησε να μιλήσει για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της, ο οποίος ήρθε πρόωρα στη ζωή και χρειάστηκε να μείνει κάποιες μέρες στη θερμοκοιτίδα.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για αυτό το θέμα και μέσα από τη νέα ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλει να δείξει πόσο ευγνώμων αισθάνεται για το παιδί της.

Η ανάρτηση της Μελίνας Μακρή για τον γιο της

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την μέρα που σαραντίσαμε, Τρίτη 15 Μαρτίου. Πόσο μικρούλης ήσουν αγάπη μου,θυμάμαι που πάσχιζα να σου βάλω βάρος τις πρώτες εβδομάδες και στεναχωριόμουν που έπρεπε να σε πιέζω για να τρως παραπάνω,που φοβόμουν τα πάντα κ ειδικά το μπάνιο σου γτ είχες τόσο ευαίσθητο δερματάκι σαν προωράκι που ήσουν κ ήθελες ιδιαίτερη φροντίδα. ..

Σ' ευχαριστώ @e.pezou για την σωτήρια καθοδήγηση σου εκεινες τις πρώτες μέρες που ένιωθα πως χρειάζομαι ένα χέρι να πιαστώ. Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές μας μπεμπέτο μου τα εσβησαν όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

"Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα, δεν μπορούσα να..."

Η Μελίνα Μακρή πήρε τον γιο της από τη θερμοκοιτίδα, δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του και η χαρά της δεν περιγράφεται.Το πρωί της Παρασκευής 18/2, στην εκπομπή του Happy Day η γλυκιά μανούλα, μίλησε για τις 15 δύσκολες ημέρες που πέρασε μακριά του, για την ψυχολογία της που δεν ήταν και η καλύτερη όσο δεν ήταν μαζί με το γιο της αλλά και για τον άνδρα της, που είναι βράχος δίπλα της.

«Χθες πήρα τον γιο μου στο σπίτι επιτέλους. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα ότι τον έχω στην αγκαλιά μου. Μου έλειψε τόσο πολύ, ήταν δύσκολες οι ημέρες. Ψυχολογικά για μένα και για τον σύζυγό μου, γιατί βίωσα τη μητρότητα πολύ διαφορετικά. Δεν είχα το παιδί αγκαλιά, πήγαινα και το έβλεπα λόγω covid-19 μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Το κοίταζα μόνο, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Πολύ σκληρό. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα» ανέφερε η Μελίνα Μακρή.

«Έκανα υπομονή και σκεφτόμουν ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα είναι μία ανάμνηση, δε μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Περίμενα απλά το τηλεφώνημα να πάω να το πάρω» πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα Μακρή γέννησε με καισαρική τομή, όπως είπε. «Ενώ ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, το μωρό ήταν μπλεγμένο με τον ομφάλιο λώρο, δεν κατέβαινε κι έτσι πήγαμε με καισαρική. Γεννήθηκε δύο κιλά και γι’ αυτό έμεινε σε θερμοκοιτίδα. Από τη μία ένιωσα ότι το μωρό βρίσκεται σε καλά χέρια, από την άλλη όσο περνούσαν οι ημέρες μου έλειπε».