«Τι έκανες στο αδερφάκι μου;» - Τα πρώτα λόγια του Σάκη Ρουβά αφού τραγούδησε ο Απόστολος στην ένωση

Όσα μετέφερε η Στεφανία Ρίζου που ταξίδεψε στο Survivor 5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι έκανες στο αδερφάκι μου;» - Τα πρώτα λόγια του Σάκη Ρουβά αφού τραγούδησε ο Απόστολος στην ένωση

Η Στεφανία Ρίζου, που βρέθηκε εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες του Survivor 5 να τραγουδήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα στο πάρτι της ένωσης, μίλησε στο Love it την Δευτέρα 18/4 και αποκάλυψε τις συμπεριφορές όλων των παικτών.

Η αλήθεια είναι πως το πάρτι, που διοργανώθηκε προκειμένου να έρθουν πιο κοντά οι συμμετέχοντες ήταν απολαυστικό τόσο λόγω των εμφανίσεων όσο και λόγω των τραγουδιστικών επιδόσεων των παικτών. Η επαγγελματίας ωστόσο, έζησε από πρώτο χέρι την εμπειρία και μας τη μετέφερε όλη.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Ρίζου μετά το ταξίδι της στο Survivor 5

Ο Τάκης και ο Κατσαούνης με δυσκόλεψαν λιγότερo από όλους. Ο Τάκης δεν είχε όρεξη να κάνει πρόβα, ήταν πεσμένος ψυχολογικά και ο Κατσαούνης είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αυτή που το ήθελε πραγματικά πολύ, ήταν η Βρισηίδα. Ο Απόστολος Ρουβάς τελειώνοντας μου είπε πως θα με πάρει ο Σάκης Ρουβάς και θα με κράξει και έτσι ακριβώς έγινε. Με πήρε και μου λέει τι έκανε στο αδερφάκι μου; γιατί του το έκανε αυτό;», σημείωσε η Στεφανία Ρίζου.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας που μας έκανε τον μάγκα στις πρόβες, την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή έπαθε σεντόνι, φοβήθηκε πολύ. Το πούλησε όμως. Τα τραγούδια τα διάλεξε η παραγωγή μέσα από τις λίστες που είχαν φτιάξει οι ίδιοι οι παίκτες», είπε κλείνοντας η Στεφανία Ρίζου.

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Γιώργος Λιανός με την εμφάνιση των παικτών στο πάρτι της ένωσης

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, τα έχασε όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τους παίκτες μετά από το μπάνιο και την περιποίηση τους. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την έκπληξή του, ή πιο σωστά, το σοκ του για την πλήρη μετάλλαξη αντρών και γυναικών μετά το λούσιμο και τα καθαρά ρούχα που φόρεσαν ενώ οι ατάκες έδωσαν και πήραν!

Η διάθεση τους ήταν στα ουράνια και αυτό δεν κρυβόταν, ενώ μάλιστα ο Γιώργος Λιανός δεν έκρυψε τη μεγαλύτερη έκπληξη απ' όλες με την Ασημίνα η οποία φορούσε και δωδεκάποντα!