Μαίρη Χρονοπούλου: «Προσπαθώ να συνέλθω» - Τι απαντά για την υγεία της μέσα από το νοσοκομείο

«Το μόνο που δε φοβάμαι είναι ο θάνατος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Χρονοπούλου: «Προσπαθώ να συνέλθω» - Τι απαντά για την υγεία της μέσα από το νοσοκομείο

Στον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό και το debater.gr μίλησε το πρωί της Τρίτης 19/4 η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφορικά με την πορεία της υγείας της και τους λόγους που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Χρονοπούλου για την υγεία της

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προοδευτικά καλύτερα. Είμαστε ακόμη στο ψάξιμο. Δεν είμαι βαριά άρρωστη. Για όνομα του Θεού. Απλά έχω μερικά κατάλοιπα από τις περιπέτειες της υγείας μου και από το πολύ κάπνισμα. Έχω αναπνευστικό πρόβλημα. Μετά έχω την καρδούλα μου από τις πολλές ναρκώσεις που έχω υποστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Προσπαθώ να συνέλθω».

Αναφορικά με το αν τα γυρίσματα για τη σειρά: «Έτερος Εγώ» ευθύνονται για την κατάσταση της ξεκαθάρισε: «Πώς κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα που είχα γύρισμα. Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Ποιος έγραψε αυτή την ανοησία; Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα».

Σε ερώτηση του αν φοβάται τον θάνατο, απάντησε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που δε φοβάμαι. Είμαι έτοιμη για τη μετάβαση, πολύ έτοιμη από καιρό».

Η ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο

Προκειμένου να απαντήσει σε όσα ακούγονται σχετικά με την υγεία της και τη συμμετοχή της στην ταινία “Έτερος Εγώ”, έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram.

“Χριστούλη μου, Χριστούλη μου. Τόσο άσχημα μιλάω; Τόσο άσχημα γράφω; Πολλοί φίλοι, με ρώτησαν αν αρρώστησα στο γύρισμα του ‘Έτερος εγώ’. Αυτό προκλήθηκε από μια παραφθαρμένη αναδημοσίευση και όχι της δικής μου. Για να έρθουμε στο προκείμενο, οι ημέρες δουλειάς μου στα Μέγαρα ήσαν υποδειγματικές. Και να αρχίσουμε από τη μετακίνηση μου;

Ξέρω πως ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν αγαπά τα τζιπ. Εγώ τα λατρεύω. Φρόντισε για τις μετακινήσεις μου να υπάρχει ένα τζιποειδές SUV με έναν κουλτουριάρη και σινεφίλ οδηγό τον κ. Μανώλη που περάσαμε 4 αξέχαστες ημέρες αναλύοντας πλάνο πλάνο τις ταινίες που μας άρεσαν. Ύψος!

Σε ότι αφορά στο γύρισμα; Με μεταχειρίστηκαν σαν πορσελάνη της Δρέσδης. Και για τις ψιλοπολικές συνθήκες του περιβάλλοντος, μετά από κάθε πλάνο με κουκούλωναν με κουβερτούλες κ άφθονες θερμοφόρες.Όλο το συνεργείο ήταν θεϊκό! Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με τέτοιον big boss!! Σωτήρη αγάπη μου είσαι ό,τι πιο σημαντικό έτυχε στη ζωή μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για όλα! Μαίρη για πάντα!”.