Χέρι χέρι και αγκαλιά - Τρυφερά τετ α τετ Πύρρου Δήμα και Αφροδίτης Σκαφιδά σε νέα έξοδό τους

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χέρι χέρι και αγκαλιά - Τρυφερά τετ α τετ Πύρρου Δήμα και Αφροδίτης Σκαφιδά σε νέα έξοδό τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφιδά, οι οποίοι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους.

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ μάλιστα αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι έκανε και το επόμενο βήμα στην σχέση του (δείτε εδώ τι ακριβώς έκαναν). Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τους απαθανάτισε πρόσφατα σε μια νέα δημόσια έξοδό τους και συγκεκριμένα στο Golden Hall, όπου είχαν πάει για ψώνια.

Οι τους κρατιούνται χέρι χέρι ενώ υπάρχουν και στιγμιότυπα στα οποία τους βλέπουμε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ, μιας και περπατούν αγκαλιά.

Τρυφερά τετ α τετ Πύρρου Δήμας και Αφροδίτης Σκαφιδά σε νέα έξοδό τους

τετ α τετ Πύρρου Δήμα και Αφροδίτης Σκαφιδά σε νέα έξοδό τους φωτογραφίες

Τρυφερά τετ α τετ Πύρρου Δήμας και Αφροδίτης Σκαφιδά σε νέα έξοδό τους

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Από την άλλη, όπως έχει γίνει γνωστό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Πύρρο Δήμα.

Έτσι, η ρεπόρτερ της εκπομπής την ρώτησε για την σχέση της με τον ολυμπιονίκη και αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα. Μεταξύ άλλων η ίδια απάντησε πως: «Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει από το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Δε θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις μια στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική».