Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λιάγκα - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λιάγκα - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική μέρα είναι η σημερινή 19/4 μέρα για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα καθώς ο μεγάλος τους γιος, Γιάννης, γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Ο μικρός γίνεται σήμερα 11 ετών και ο Γιώργος Λιάγκας σαν περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε νωρίς το πρωί ένα βίντεο του του, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο βλέπουμε τον Γιάννη να εκτελεί χρέη... καπετάνιου, ενώ τις ευχές φυσικά έστειλε και η Φαίη Σκορδά.

Οι ευχές του Γιώργου Λιάγκα για τα γενέθλια του γιου του, Γιάννη

«Χρονια πολλα καπετανιε μου!!!! #birthday #birthdayboy #happybirthday», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λιάγκας.

Πισίνα τεραστίων διαστάσεων και βεράντα - Το υπερπολυτελές σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο που περνάει τις διακοπές του με τους γιους του

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας, πέρα από την οικογένειά του, έχει ακόμα μία μεγάλη αγάπη. Αυτή δεν είναι άλλη από τη θάλασσα. Ο παρουσιαστής κολυμπάει χειμώνα καλοκαίρι, ενώ στις διακοπές του πάντα βρίσκει ευκαιρία για να ταξιδέψει στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην αγαπημένη του Τήνο, όπου έχει και σπίτι.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι του, στο οποίο περνάει υπέροχες στιγμές με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Μάλιστα μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Γιώργος Λιάγκα σπίτι Τήνος