Θύμα απάτης η Ελένη Τσολάκη - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θύμα απάτης η Ελένη Τσολάκη - Τι συνέβη;

Η Ελένη Τσολάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της καθώς επίσης την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του OPEN στην εκπομπή της «Open Weekend».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από ένα insta story πως έπεσε θύμα απάτης καθώς έγραψε χαρακτηριστικά πως «Μην ακολουθείτε αυτό το προφίλ!! Είναι ψεύτικο!». Μάλιστα, θύμα απάτης είχε πέσει και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

Καμία σχέση με την τηλεόραση - Το αληθινό επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη

Στα 35 της χρόνια η Ελένη Τσολάκη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού έχει πετύχει επαγγελματικά και απολαμβάνει την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Παύλου Πετρουλάκη.

Το αληθινό επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη

Η ίδια μπορεί να ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της παρουσίασης εκπομπών -η οποία επέστρεψε μετά από 1 μήνα στην εκπομπή- ωστόσο έχει σπουδάσει κάτι τελείως διαφορετικό. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Τάε Κβον Ντο ενώ έκανε και πρωταθλητισμό για δώδεκα χρόνια.

Μετά το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ' όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται για κάποιο διάστημα ως personal trainer σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ενώ το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια το έκανε το 2006, σε ηλικία 20 ετών, μέσω του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TV Θεσσαλονίκη.

Το αληθινό επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη