Survivor 5: Στο πλευρό της Ασημίνας ο Χρήστος Δάντης μετά τον τραυματισμό της - Η συγκινητική ανάρτηση

Τη στηρίζει κάθε στιγμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Στο πλευρό της Ασημίνας ο Χρήστος Δάντης μετά τον τραυματισμό της - Η συγκινητική ανάρτηση

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του συντρόφου Ασημίνας, η οποία όπως είδαμε στο χθεσινό (18/4) επεισόδιο του Survivor 5, τραυματίστηκε σοβαρά (δείτε εδώ τι συνέβη).

O Χρήστος Δάντης πολύ συχνά σχολιάζει τις εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης με τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι δε θα μπορούσε παρά να στηρίξει τη σύντροφό του η οποία πέρα από τον τραυματισμό της είχε να αντιμετωπίσει και τον καυγά της με τους συμπαίκτες της.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για τον τραυματισμό της Ασημίνας στο Survivor 5

«Όσο πιο δυνατός ένας άνθρωπος τόσο πιο πολλούς εχθρούς έχει. Υπομονή και περαστικά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε με τη σύντροφό του.

Ασημίνα Χατζηανδρέου Χρήστος Δάντης

Άσχημη "επίθεση" στον Χρήστο Δάντη για την Ασημίνα! Η αποστομωτική απάντησή του

Νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι αυτόν τον καιρό η προσωπική ζωή του Χρήστου Δάντη, μιας και η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου, συμμετέχει φέτος στο Survivor 5. Ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και μερικά χρόνια διατηρεί σχέση με την ίδια και παρά τη διαφορά ηλικίας -δείτε εδώ ακριβώς πόσα χρόνια την περνάει- οι δυο τους μοιάζουν να περνούν τέλεια μαζί.

Μετά το μήνυμα που έστειλε στην Ασημίνα και το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε γραμμένο για εκείνη, δέχτηκε αρκετά μηνύματα στα social media, με τα περισσότερα να είναι προσβλητικά και αιχμηρά.

Ο Χρήστος Δάντης λοιπόν δημοσίευσε σε stories στον λογαριασμό του στο Instagram, κάποια προσωπικά μηνύματα που δέχεται από τους χρήστες της πλατφόρμας, μαζί μάλιστα με τις απαντήσεις του.

«Ωραία η κόρη σου» γράφει ένας χρήστης, με τον ίδιο να απαντά: «Με λένε ….. και ενοχλώ κόσμο που δεν γνωρίζω. Report και ban γιατί είμαι ασόβαρος».

Ένα άλλο μήνυμα έγραφε: «Ρε Δάντη τι της βρήκες, αλήθεια;» με εκείνον να λέει: «Να σου πω. Αυτό που δεν έχεις εσύ και γι’ αυτό δεν θα ήμουν ποτέ μαζί σου». Τέλος, ένας χρήστης «συμβούλεψε» τον Χρήστο Δάντη πως η Ασημίνα δεν κάνει καλό για την εικόνα του, λαμβάνοντας την απάντηση: «Σε έχει πειράξει η μ@λ…. στο χέρι και γράφει ο,τι του έρχεται».

Τα μηνύματα που έλαβε ο Χρήστος Δάντης για την σχέση του με την Ασημίνα