«Είχα εμμονικό θαυμαστή» - Η Μαρία Καλάβρια σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

«Είχε κάνει τατουάζ...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχα εμμονικό θαυμαστή» - Η Μαρία Καλάβρια σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία πρόσφατα διαγνώστηκε με κορωνοϊό, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 20/4 και μίλησε για την εποχή που δούλευε ως μοντέλο και για τις αμοιβές που έπαιρναν παλαιότερα τα μοντέλα, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το διαζύγιο και τα παιδιά της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καλάβρια

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά. Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο. Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή».

«Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής. Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει», κατέληξε η ίδια.

Η αποκάλυψή της στον αέρα του Happy Day για το γάμο Παναγιωτοπούλου - Πηλαδάκη

Τις εξελίξεις στο Survivor σχολίασαν στο Happy Day την Δευτέρα 21/2, με φιλοξενούμενη την λαμπερή Μαρία Καλάβρια. Το γνωστό μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων και για την πολύ καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη σχέση που εκείνη διατηρεί με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

Η Ναυσικά μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε ξεσπάσει σχετικά με κάποια λόγια που της μετέφεραν, τα οποία είχαν να κάνουν με τη σχέση αλλά και το ήθος της.

Η επιχειρηματίας όταν ρωτήθηκε, αναφέρθηκε και στο μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Πηλαδάκης στην αγαπημένη του στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, αναφέροντας πως ο είναι άνθρωπος που δεν του αρέσει ιδιαίτερα να εκτίθεται, και ότι έκανε το έκανε ξεκάθαρα για να στηρίξει και να δώσει δύναμη στην αγαπημένη του σύντροφο.

Αθέτησε τις αρχές του που δε θέλει να βγαίνει ούτε στην τηλεόραση για να στηρίξει τη Ναυσικά. Πιστεύω ότι θα υπάρξει δαχτυλίδι και πρόταση μετά το παιχνίδι. Γιατί όχι;». Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τη Μαρία Καλάβρια μήπως ξέρει αν η πρόταση αυτή θα γίνει το καλοκαίρι, με την ίδια να απαντά: «Δεν ξέρω ακόμα».