«Δεν είχα σκοπό να ερωτευτώ» - Η Άννα Ζένιου απαντάει για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είχα σκοπό να ερωτευτώ» - Η Άννα Ζένιου απαντάει για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι The Bachelor, Άννα Ζένιου, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά, και η οποία έχει βρει τη νέα της ασχολία, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και απάντησε στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον δεύτερο έλληνα Bachelor.

Οι δηλώσεις της Άννας Ζένιου για τον Αλέξη Παππά και το The Bachelor

«Μέσα στο The Bachelor δέχθηκα τοξικότητα και ζήλια. Ίσως γιατί ήμουν η κοπέλα με τα περισσότερα ραντεβού. Από την Ιζαμπέλα ένιωσα περισσότερο ζήλια στο παιχνίδι. Πολλές κοπέλες με ζήλευαν και ήθελαν να με βγάλουν έξω αλλά δεν τα κατάφεραν. Πόσο κλάμα έριξα στην ημέρα του τελικού… Δεν είχα σκοπό να ερωτευτώ.

Ομολογώ πως μόλις πρωτοείδα τον Αλέξη Παππά στο παιχνίδι δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Αλλά πώς τα φέρνει η ζωή, στην πορεία τον ερωτεύτηκα στα αλήθεια», δήλωσε η ίδια.

Έπειτα, εξήγησε: «Με τον Αλέξη επικοινώνησα μετά το παιχνίδι λίγο πριν έρθει στην Κύπρο. Είπε να βρεθούμε. Ήθελα μέχρι το τελευταίο λεπτό να το ακυρώσω. Στην αρχή ένιωσα λίγο περίεργα όταν τον είδα… Αλλά μετά δεν ένιωσα τίποτα… Δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Αλέξη. Δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Καμία σχέση. Έχουμε μια πολύ καλή φιλική επαφή. Μέχρι εκεί».

"Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο..." - Αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Η Άννα Ζένιου ανοίγει την καρδιά της στο YOU και μιλάει για όλα: Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που βίωσε, τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, τις λαχτάρες που πήρε μετά το παιχνίδι και για την ατάκα «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά»

Συναντιόμαστε στο λόμπι του ξενοδοχείου. Η Άννα έρχεται κομψά ντυμένη και ελαφρά μακιγιαρισμένη, φυσικά όμορφη και με βλέμμα που μαγνητίζει. Μιλάει δυνατά, γελάει ακόμα δυνατότερα και γενικά δεν κρύβει τα συναισθήματά της, αφού όπως λέει «ζω τα πάντα στο έπακρο». Κάτι φυσικά που ισχύει και για το Bachelor...

Άννα Ζένιου bachelor 2

Κεφάλαιο Bachelor: Γνώριζες ποιος ήταν ο Αλέξης Παππάς; Σου άρεσε;

Τον ήξερα από το Survivor, αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι στο Bachelor. Για πρώτη φορά τον είδα στο κόκκινο χαλί που περπατάμε στο πρώτο επεισόδιο, και δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι στο πρώτο τετ-α-τετ μας σκεφτόμουν έντονα «Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τα βρούμε». Απ' το δεύτερο ραντεβού όλα άλλαξαν, γνωριστήκαμε λίγο πιο προσωπικά και εκεί ξεκίνησαν να δημιουργούνται κάποια αισθήματα.

Τι σε κέρδισε σε εκείνον;

Η εξυπνάδα του και το ενδιαφέρον που έδειξε, είναι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος. Άκουγα τις συμβουλές του και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον. Αν μπεις στην καρδιά του Αλέξη, μπορεί να σου δώσει σχεδόν τα πάντα.

Πρόσφατα σας είδαμε μαζί σε έξοδο στη Γλυφάδα και σε νυχτερινό κέντρο. Ήταν και αυτό σε φιλικό επίπεδο;

Ναι, καθαρά. Του είχα πει ότι θα έρθω στην Αθήνα, για κάποιες δουλειές που έπρεπε να ολοκληρώσω, και βγήκαμε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Πάντως και με προηγούμενες σχέσεις μου κρατάω φιλικές επαφές, δεν το βρίσκω περίεργο.