Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: To viral video στο Tik Tok - Ψήνουν φλαούνες και... τραγουδούν

Θα το λατρέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: To viral video στο Tik Tok - Ψήνουν φλαούνες και... τραγουδούν

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέρια Ζήση ζουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Το ζευγάρι ζει έντονα τον έρωτά του και κάνει τα πάντα μαζί. όπως όλοι ξέρουμε, ο θεατρικός παραγωγός που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Το viral video στο Tik Tok του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Αυτή την φορά, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok βίντεο στο οποίο μαζί με την αρραβωνιαστικιά του ψήνουν φλαούνες!

«Ψήνω φλαούνες! Ψήνω φλαούνες... με την Ιλάειρα αγκαλιά», τραγουδά ο Μαυρίκιος και γίνεται viral.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να παντρευτούν στις 28 Αυγούστου στην Κύπρο, ενώ παρόντες θα είναι και οι νονοί του γαμπρού, που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Άντρη.

Ενώ αμέσως μετά αναμένεται να ξεκινήσουν την πρώτη επίσημη συμμετοχή τους σε γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι, μαζί με άλλα 8 διάσημα ζευγάρια. (Δείτε λεπτομέρειες εδώ)

«Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα!»

Στην επίδειξη μόδας της Ιλάειρας Ζήση στο νέο επαγγελματικό της βήμα, βρέθηκε ο φακός του Happy Day, και εκεί συνάντησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ο περήφανος σύζυγος τραγούδησε στην επίδειξη μόδας της αρραβωνιαστικιάς του και ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται. Όταν συνάντησαν τους δημοσιογράφους και οι δύο ήταν τρισευτυχισμένοι και μίλαγαν με ενθουσιασμό ο ένας για τον άλλο.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα. Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με διάπλατο χαμόγελο.

«Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.