Τζειμς Καφετζής για Τριαντάφυλλο: «Είναι σαν κοπέλα μου, με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο»

«Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο άλλαξε την σχέση μου με εκείνον»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζειμς Καφετζής για Τριαντάφυλλο: «Είναι σαν κοπέλα μου, με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο»

Το πρωί της Τετάρτης 20/4 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor όπου αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί και για τον Τριαντάφυλλο όπου μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά μεταξύ τους.

Έτσι, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ένα χρόνο μετά από το Survivor ο κόσμος ακόμη με αναγνωρίζει. Νόμιζα ότι δεν θα γινόταν αλλά ακόμη γίνεται! Είναι ωραίο και εντάξει πλέον το παίρνω και εγώ λίγο πιο χαλαρά, στην αρχή είχα πάθει σοκ.». Όσο για τον Τριαντάφυλλο είπε χαρακτηριστικά πως «Είναι σαν κοπέλα μου, με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο». Άραγε ποια είναι η σχέση του πλέον με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία καθώς στο παιχνίδι οι 3 τους ήταν αχώριστοι!

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή

Το σχόλιο καρφί του Τζέιμς για τη φιλία Μπάρτζη - Παππά: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε..»

Τον Τζέιμς Καφετζή εντόπισε η κάμερα του Super Kατερίνα στα γυρίσματα του video clip του Χάρη Βαρθακούρη και όπως ήταν φυσικό, ερωτήθηκε για την φημολογούμενη φιλία Μπάρτζη - Παππά.

Είναι γνωστό πως η 3αδα του Survivor 4 (Βέλλη - Μπάρτζης -Τζέιμς) έχει αναδιαμορφωθεί καθώς τελευταία παρατηρούμε και άλλα οξύμωρα στους πρώην παίκτες του reality.

Η επική έξοδος του Νίκου Μπάρτζη και του Αλέξη Παππά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με τα επακόλουθα videos προκάλεσε μεγάλο ντόρο.

Την απάντηση του σε όλο αυτό το σκηνικό περιμέναμε να δώσει και ο Τζέιμς Καφετζής, αφού όπως ανέφερε δε θέλει ούτε κατά διάνοια να πιστέψει περί συμφιλίωσης, αλλά για τυχαία συνάντηση...Εμείς πάντως άλλα είδαμε..!

«Θα του πω γεια σου Παππά, γεια σου Παππά… πάμε για ποτά! Δεν νομίζω ότι υπήρξε συμφιλίωση απλά ήταν στο ίδιο μέρος και έβγαλαν φωτογραφίες. Έπρεπε να πάω τον Αλέξη στο Κολοσσαίο».