«Με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει...» - Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της Κατερίνα Τσάβαλου

Έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση σε μικρή ηλικία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει...» - Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της Κατερίνα Τσάβαλου

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 και "έσπασε" τη σιωπή της σχετικά με τα βιώματα σεξουαλικής κακοποίησης που έχει δεχθεί και, μάλιστα, έμμεσα κατονομάζει έναν από τους θύτες που κατηγορείται ήδη για ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο του θεάτρου, ενώ σε προγούμενη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει για πιο λόγο δεν είχε προχωρήσει σε μήνυση σε ανάλογο περιστατικό.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας τσάβαλου για την σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί

«Ο ένας από αυτούς που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, δεν μπορώ όμως να πω το όνομά του γιατί έχουν παραγραφεί και εμένα δεν είναι σεξουαλικό. Την ώρα που παίζεις για παράδειγμα, να σε κοροϊδεύει και να λέει “πως παίζετε έτσι, χάλια, έλεος”», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η δεύτερη περίπτωση όμως ήταν σεξουαλική παρενόχληση. Ήμουν αρκετά μικρή, είχα πάει για οντισιόν στο θέατρο. Έκλεισε την πόρτα του θέατρου και ήμασταν μόνοι μας. Κάποια στιγμή εκεί που έλεγα τα λόγια μου, μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και ξαφνικά μετά από λίγο τα ανοίγω και βλέπω ότι πάει να με φιλήσει. Αμηχανία τέρμα.

Με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο. Δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο και εννοείται ότι δεν πήρα και τον ρόλο».

«Γυναίκα παραγωγού μου είπε δεν θα βρεις ποτέ δουλειά»

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω» όπου μεταξύ άλλων συνάντησαν την Κατερίνα Τσάβαλου όπου πρωταγωνιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε να κινηθεί δικαστικά, για να διεκδικήσει χρήματα από δύο δουλειές της καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Έχει τύχει δύο φορές σε δουλειές κι έχω πάει δικαστικά για να πληρωθώ. Τα έχω πάρει τα λεφτά μου. Φυσικά με αυτό τότε που το έκανα, έκλεισαν κάποιες πόρτες.

«Με είχε πάρει τότε η γυναίκα του παραγωγού και μου είχε πει δεν θα βρεις ξανά ποτέ δουλειά. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και την ευχαριστώ για αυτό. Δυνάμωσα».