«Αυτός μέσα στο κεφάλι του...» - Αφοπλιστικός ο Λάκης Λαζόπουλος για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Δεν ξέρεις που θα σε χτυπήσει ο ναρκισσισμός»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτός μέσα στο κεφάλι του...» - Αφοπλιστικός ο Λάκης Λαζόπουλος για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 η εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» παρουσίασε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης μεταξύ της παρουσιάστριας και του Λάκη Λαζόπουλου. Ο ηθοποιός, αφοπλιστικός όπως πάντα, μίλησε για όλη την ελληνική επικαιρότητα, για την υπόθεση της Πάτρας, για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον Λιγνάδη και το #metoo, αλλά και για στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. (Δείτε εδώ περισσότερα)

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Εγώ πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν τα λένε, είναι μυστικά. Αυτός μέσα στο κεφάλι του ήθελε να είναι εξουσία, να είναι πρώτος.

Εγώ με το που το είδα, έβαλα τα γέλια, αλλά ο ίδιος αν βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το που θα σε χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις», εξήγησε και συνέχισε:

«Εγώ στήριξα τα παιδιά με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον. Και τους ίδιους τους έχει επηρεάσει. Η δουλειά ενός ανθρώπου που κάνει σάτιρα, είναι να στηρίζει όποιον ακόμα, έχει γνώμη και μπορεί να την λέει», κατέληξε ο ηθοποιός.

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος - Αυτή θα είναι η εκπομπή του

Τέσσερα σχεδόν χρόνια λείπει από την τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος, ύστερα από την επιστροφή των «Δέκα μικρών Μήτσων» το 2018 για λογαριασμό του ΑΝΤ1 και μετά από μια βαριά απώλεια που βίωσε.

Μάλιστα, το κανάλι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» σκέφτεται την επαναπροσαρμογή του προγράμματός του ύστερα από τη μη επιτυχία κάποιων εκπομπών του. Έτσι λοιπόν σκέφτονται ξανά την συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο και μάλιστα σε διπλό ταμπλό.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σκέψη για συνεργασία είναι με μία επιστροφή του «Τσαντιριού» με νέα ματιά στη σύγχρονη εποχή, ενώ η δεύτερη είναι να υλοποιηθεί μία πρόταση του ηθοποιού για σίριαλ, εμπνευσμένο από γαλλική σειρά με τον ίδιο να αναλαμβάνει την προσαρμογή.