Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ «έκλεψαν» τον σωματοφύλακα του Μπαράκ Ομπάμα

Βρίσκονται στην Ολλανδία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ «έκλεψαν» τον σωματοφύλακα του Μπαράκ Ομπάμα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσέλαβαν τον πρώην πράκτορα μυστικών υπηρεσιών που κλήθηκε να προστατεύσει δύο πρώην προέδρους, τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Τζορτζ Γ. Μπους. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ολλανδία για την εκδήλωση των «Invictus Games», με μια πενταμελή ομάδα ασφαλείας, ανάμεσα σε αυτούς και ο Christopher Sanchez. (Δείτε εδώ τη πρώτη συνέντευξη του Χάρι μετά τη συνάντησή του με τη Βασίλισσα Ελισάβετ)

Ο νέος σωματοφύλακας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία του σωματοφύλακα των πρώην προέδρων των ΗΠΑ στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της Βρετανίας. Ο Christopher Sanchez, όπως αναφέρει η Sun, πέρασε πέντε χρόνια ως μέλος των μυστικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ και ήταν 2,5 χρόνια με τον Μπάρακ Ομπάμα και άλλα τόσα με τον Τζορτζ Μπους.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κατά την επίσκεψή τους στην Ολλανδία έχουν λάβει το καθεστώς VVIP. Θεωρούνται δηλαδή θεωρούνται πολύ σημαντικά πρόσωπα και προστατεύονται από την τοπική αστυνομία και μέλη της ολλανδικής βασιλικής μονάδας προστασίας.

Γιατί πωλούν το «παλάτι» τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Άλλη μια μετακόμιση πρόκειται να κάνουν η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Οι ίδιοι, μάλιστα, αποφάσισαν να συστήσουν την κόρη τους στο κοινό μέσω μιας ευχετήριας χριστουγεννιάτικης κάρτας που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Όπως έχει γίνει γνωστό το πριγκιπικό ζευγάρι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την πώληση της πολυτελής τους κατοικίας στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, το οποίο κοστίζει περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από αποκλειστικό δημοσίευμα του «Mirror UK» η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι θέλουν να μετακομίσουν από την κατοικία τους σε μια καταλληλότερη για την ανατροφή των παιδιών τους, χωρίς όμως να φύγουν από την πολιτεία της Καλιφόρνια την οποία και αγαπούν.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το γνωστό περιοδικό το πριγκιπικό ζεύγος έχει αποκαλύψει σε άτομα του στενού τους κύκλου πως είναι απογοητευμένοι από την τοποθεσία της κατοικίας τους στο Μοντεσίτο και θα ήθελαν ένα σημείο που να τους ικανοποιεί περισσότερο, παρά το γεγονός ότι έχουν γείτονες πολλούς διάσημους σελέμπριτι με παιδιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο Ορλάντο Μπλούμ με την Κέιτι Πέρι.