Αψεγάδιαστο το σώμα της Τζούλιας Νόβα λίγους μήνες μετά από την γέννηση της κόρης της

Χιλιάδες τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αψεγάδιαστο το σώμα της Τζούλιας Νόβα λίγους μήνες μετά από την γέννηση της κόρης της

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία στην οποία είναι άκρως εντυπωσιακή.

Μπορεί η ίδια πριν από λίγο κιόλας καιρό να έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο ωστόσο αναμφίβολα έχει ένα αψεγάδιαστο σώμα (δείτε εδώ το μυστικό της). Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πόζαρα με ένα μωβ σύνολο όπου στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά «Summer Vibes».

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

«Έχω δεχτεί εργασιακό bullying, ήταν από...»

Η Τζούλια Νόβα, λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», το πρωί της Πέμπτης 10/2, και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Το εντυπωσιακό μοντέλο, αναφέρθηκε στην μητρότητα, στην «παραμυθένια» της ζωή, στον σύζυγό της αλλά και στις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Είμαι πολύ ήρεμη και δεν αγχώνομαι, γι’ αυτό γέννησα στο σπίτι. Και σε δεύτερο παιδί μόνο στο σπίτι θα το έκανα. Ο Μιχάλης μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, ειδικά με τις πάνες που έλεγα “Θεέ μου πως θα το κάνω αυτό;”. Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι πολύ δυναμικός, ξέρω πως όταν τον χρειαστώ θα είναι εκεί.

Όταν ήμουν έγκυος έλεγα “να κάτσω με την μικρή; Ξεχάστε το! Θα κάνω βόλτες”. Δεν μπορώ να πάρω πάρει τα μάτια μου από πάνω της. Ο Μιχάλης ήταν σε όλον τον τοκετό, το έχει τραβήξει και βίντεο», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί, η ίδια ανέφερε: «Κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε και είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, και να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί. Θύμωσα, χαμούλης έγινε. Ένας άλλος μου έχει προτείνει, όχι να είμαστε μαζί, απλά να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή».

«Έχω δεχτεί εργασιακό bullying, ήταν από τους λόγους που έφυγα, αναγκάστηκα να απαντήσω από ένα σημείο και μετά», είπε καταλήγοντας το μοντέλο.