Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Το τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση θέλησε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία προκειμένου να ευχηθεί για τις ημέρες του Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους, πόζαρε μαζί με το υπέροχο σκυλάκι της.

Τον τελευταίο καιρό, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος καθώς κάποια δημοσιεύματα την ήθελαν να χωρίζει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σπύρο Δημητρίου.

Κάτι τέτοιο φυσικά αποδείχθηκε πως δεν ισχύει, μιας και η ίδια διέψευσε τις φήμες με μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε στο Instagram της (δείτε τη εδώ).

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη

«Ψάχνοντας έστω και μια δέσμη φωτός. Καλό Πάσχα με υγεία και φως», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

"Σπάει" την σιωπή της για την εγκυμοσύνη

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία να βγάζει κανείς δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την πίστη της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και τις φήμες εγκυμοσύνης.

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον αγαπημένο της είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και της έκανε εντύπωση πως γίνεται να υπάρχει ένας τόσο εκ διαμέτρους αντίθετος χαρακτήρας από την ίδια. «Θα ήταν τραγωδία να είμαι με έναν άνθρωπο κλειστό σαν κι εμένα.

Για εμένα δεν υπάρχει πιο κομβική στιγμή από το να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα, αλλά ειδικά αυτό που είχε κάνει κι εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα για κάτι τόσο προσωπικό.

Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;», ανέφερε.