Ματίνα Ζάρα: Νέος άντρας στο πλευρό της μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο - Το βίντεο από τα γενέθλιά της

Είναι ερωτευμένη και το δείχνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματίνα Ζάρα: Νέος άντρας στο πλευρό της μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο - Το βίντεο από τα γενέθλιά της

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ματαιώσουν τον γάμο τους και να χωρίσουν οριστικά (δείτε εδώ για ποιο λόγο). Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει ήδη βρει έναν νέο άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της.

O νέος σύντροφος της Ματίνας Ζάρα είναι ο Χρήστος Βαρδάλος, ο οποίος είναι μάνατζερ. Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε η συνεργασία της νεαρής τραγουδίστριας με τον Θοδωρή Φέρρη, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Χρήστο Βαρδάλο.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά πολύ γρήγορα και η σχέση τους κρατάει εδώ και μερικούς μήνες. Μάλιστα το βράδυ της Μ. Τρίτης (19/4) γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους, παρουσία αγαπημένων φίλων τους.

Ο νέος σύντροφος της Ματίνας Ζάρα

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο Χούτο»

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως από τότε δεν έχουν ξανά επικοινωνήσει ποτέ.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για το αν την ενοχλούσαν όσα γράφονταν για τη σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία, ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου.

Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά».