Με σατέν εφαρμοστό φόρεμα - Η Κατερίνα Δαλάκα σε νυχτερινή έξοδο στην Πέγκυ Ζήνα

Φαίνεται πως τις ενώνουν πολλά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με σατέν εφαρμοστό φόρεμα - Η Κατερίνα Δαλάκα σε νυχτερινή έξοδο στην Πέγκυ Ζήνα

Η Κατερίνα Δαλάκα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε νυχτερινή έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδάει η Πέγκυ Ζήνα την Μεγάλη Τρίτη 19/4. Η αθλήτρια μετά την δύσκολη και μεγάλη απώλεια, που βίωσε η οικογένεια της αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω.

Όπως πάντα ήταν εντυπωσιακά ντυμένη, καθώς φορούσε ένα πολύ κομψό, μακρύ, σατέν πράσινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Η Δαλάκα λόγω κυρίως του αθλήματος, που έχει επιλέξει να ακολουθεί διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα και αυτό είναι κάτι, που αναδεικνύεται με ό,τι και αν φορέσει.

Όσο για την παρέα της, την είδαμε να διασκεδάζει με καλούς φίλους, χωρίς να υπάρχει κάποιο φλερτ ή ο σύντροφος της στο πλάι της. Από ότι φαίνεται ήθελε απλώς να διασκεδάσει ακούγοντας τα μοναδικά τραγούδια της Πέγκυς, με την οποία διατηρεί πολύ στενή σχέση, τόσο με εκείνη όσο και με την κόρη της Ηλέκτρα.

Η Κατερίνα Δαλάκα σε νυχτερινή έξοδο με την Πέγκυ Ζήνα

Δαλάκα - Πέγκυ Ζήνα

Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με την κόρη της Πέγκυ Ζήνας

H Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια και η ύπαρξη της κόρης τους Ηλέκτρας αποτελεί την απόλυτη ολοκλήρωση. Έχουν δώσει όλη τους την προσοχή στην μικρή κα με μια πρόσφατη φωτογραφία του μπαμπά της, καταλαβαίνουμε ότι είναι προτεραιότητα του και πως δεν της λείπει τίποτα.

Και μιας και οι δύο γονείς ανήκουν σε έναν χώρο με αρκετές γνωριμίες έκανα γνωστό, πως φρόντισαν να φέρουν σε επαφή την Ηλέκτρα με την αγαπημένη της αθλήτρια, Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη είναι ο λόγος, που έχει ακολουθήσει το αθλητισμό και τη βλέπουμε να ''οργώνει'' στον στίβο.

"Το κορίτσι μας @katerina_dalaka που έκανε την Ηλέκτρα να αγαπήσει τον αθλητισμό", έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν την Ηλέκτρα, με την μαμά της και την Κατερίνα Δαλάκα να ποζάρουν με χαρά.