Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη δημόσια φωτογραφία μετά τον χαμό του νεογέννητου γιου του - Συντετριμμένος ο ποδοσφαιριστής

Η φωτογραφία τα λέει όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη δημόσια φωτογραφία μετά τον χαμό του νεογέννητου γιου του - Συντετριμμένος ο ποδοσφαιριστής

Τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4 έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού θανάτου του νεογέννητου παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σήμερα 21/4 ο διάσημος ποδοσφαιριστής εθεάθη για πρώτη φορά δημόσια και η εικόνα του σπαράζει καρδιές.

Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν έγκυος σε δίδυμα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ενώ τελικά μόνο το κοριτσάκι μπόρεσε να παραμείνει στην ζωή, καθώς το αγοράκι έφυγε κατά τη διάρκεια της γέννας.

Συντετριμμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την απώλεια του παιδιού του

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε άδεια από τον σύλλογό του για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, ωστόσο επέστρεψε πολύ σύντομα στις προπονήσεις. Ο ίδιος επέλεξε να πάει στην προπονητική βάση του Κάρινγκτον την Τετάρτη και έλαβε μέρος στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Τότε οι φωτογράφοι βρήκαν την ευκαιρία και τον απαθανάτισαν στο πίσω μέρος ενός τζιπ, στον δρόμο προς το προπονητικό συγκρότημα της Γιουνάιτεντ.

Ρίγη συγκίνησης για το πένθος του Ρονάλντο - Σείστηκε το γήπεδο σε ένδειξη συμπαράστασης

Το ανείπωτο πένθος, που βιώνει ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγος του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει συγκλονίσει τελευταία τα διεθνή αθλητικά και μη media. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει πλέον στην αγκαλιά του την κόρη του, σε κάθε περίπτωση όμως προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά το χαμό του γιου του.

Για το λόγο αυτό δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Άνφιλντ την Τρίτη 19/4 κάτι που έγινε απολύτως σεβαστό από την ομάδα και τους φιλάθλους. Παρά την απουσία του ωστόσο, όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ συγκλόνισαν με μια κίνηση σε ένδειξη συμπαράστασης.

Και ενώ ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά ξαφνικά στο 7ο λεπτό, το κατάμεστο γήπεδο σηκώθηκε όλο στον αέρα και άρχισε να χειροκροτεί θέλοντας έτσι να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση στην τραγική αυτή στιγμή του Ρονάλντο.